Τούντορ: «Ο Μουρίνιο είναι ο No1 προπονητής»

Τούντορ: «Ο Μουρίνιο είναι ο No1 προπονητής»

Ο Ίγκορ Τούντορ έπλεξε το εγκώμιο του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον τεχνικό της Βερόνα να τονίζει πως η Ρόμα διαθέτει στην τεχνική της ηγεσία των κορυφαίων των πάγκων.

Η Βερόνα φιλοξενείται από την Ρόμα το Σάββατο(19/2) στο «Ολίμπικο» με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να στοχεύει στις επιστροφή στις νίκες μετά από τριά διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου αντιμετωπίζει με πολύ σεβασμό την συγκεκριμένη αναμέτρηση, κάτι που έγινε αντιληπτό και στη συνέντευξη Τύπου του Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ζοσέ Μουρίνιο πρόκειται για τον Νο1 προπονητή.

«Η Ρόμα είναι δύσκολος αντίπαλος, με τον προπονητή της να είναι το Νο 1 στους πάγκους. Έχει ένα ρόστερ για Champions League ή που πλησιάζει σε αυτό.

Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι που θα μας δώσει πάρα πολλά κίνητρα», τόνισε ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, για να συμπληρώσει αναφορικά με τα πρόσφατα του Μουρίνιο για τη διαιτησία:

«Είναι πάντα ωραίο να μιλάμε για τους προπονητές, είναι όμως και οι παίκτες που καλούνται να μετουσιώσουν αυτό που προετοιμάζει ο κάθε προπονητής.

Είναι τιμή να αντιμετωπίζω έναν τέτοιο προπονητή. Υπάρχουν πολλά στοιχεία στη δουλειά ενός προπονητή, ένα από αυτά είναι η επικοινωνία με τους παίκτες και ο Μουρίνιο είναι κορυφαίος σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ