Γιουβέντους – Τορίνο 1-1: Ισόπαλο το «Derby Della Mole»

Η Γιουβέντους ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην Τορινο, στο ντέρμπι της πόλης, με τους «μπιανκονέρι» να κρατούν προς το παρόν τη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Η 26η αγωνιστική της Seria A άνοιξε αυλαία με το «Derby Della Mole», όπου Γιουβέντους και Τορίνο έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1, στο «Juventus Arena». Έτσι η Μεγάλη Κυρία κατάφερε να παραμείνει προς το παρόν στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

Έτσι, το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφτασε τους 47 πόντους όντας στην 4η θέση, ενώ η «γρανάτα» παραμένει στο μέσο της βαθμολογίας (10η) έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 33 πόντους. Το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο δεύτερο 45λεπτο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τη Γιουβέντους, η οποία ευτύχισε να προηγηθεί χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ματάις Ντε Λιχτ μόλις στο 13ο λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια η Τορίνο ισορρόπησε την κατάσταση και έχοντας κι εκείνη τις στιγμές της για να φτάσει στην ισοφάριση, δίχως όμως να πετύχουν κάτι. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη Μεγάλη Κυρία να προηγείται με σκορ 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η «γκρανάτα» ανέβασε την απόδοσή της, έψαξε το γκολ ισοφάρισης πιέζοντας τους «μπιανκονέρι» και τελικά κατάφερε να φέρει σε ισορροπία το παιχνίδι, κάνοντας το 1-1 με σκόρερ τον Αντρέα Μπελότι, έπειτα από την ασίστ του Γιόσιπ Μπρεκάλο. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς και έτσι οι δύο αντίπαλοι αρκέστηκαν στη ισοπαλία.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κουαδράδο, Σάντρο, Ντε Λιχτ, Ραμπιό, Ζακάρια, Λοκατέλι (74’Αρτούρ),  Ντιμπάλα (54’ΜακΚένι), Πελεγκρίνι (46’Ντε Σίλιο), Βλάχοβιτς (74’Κιν), Μοράτα.

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ροντρίγκες, Λούκιτς, Μπρέμερ, Τζιτζί, Βόιβοντα, Πομπέγκα, Μαντράγκορα, Μπρέκαλο (75’Πιάτσα), Σινγκό (79’Ανσάλντι), Μπελότι (79’Σανάμπρια),

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από