Μπελότι: «Αν αυτό ήταν το τελευταίο μου ντέρμπι, είμαι υπερήφανος»

Μπελότι: «Αν αυτό ήταν το τελευταίο μου ντέρμπι, είμαι υπερήφανος»

Ο Αντρέα Μπελότι μίλησε μετά το ισόπαλο ντέρμπι της Τορίνο με τη Γιουβέντους (1-1), άφησε τα πάντα ανοιχτά για το καλοκαίρι και τόνισε πως είναι περήφανος αν έπαιξε για τελευταία φορά τέτοιο ματς.

Ο Αντρέα Μπελότι, ο οποίος πέρασε δύο πολύ δύσκολους μήνες, χάνοντας 14 παιχνίδια λόγω τραυματισμών στο πρόσφατο παρελθόν, ήταν ο πρωταγωνιστής της Τορίνο στο χθεσινό ντέρμπι με τη Γιουβέντους, καθώς ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο 28χρονος επιθετικός τόνισε ότι είναι περήφανος αν έπαιξε για τελευταία φορά τέτοιο ματς, ενώ άφησε τα πάντα ανοιχτά για το καλοκαίρι.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, πάντως, αν αυτό ήταν το τελευταίο μου ντέρμπι είμαι υπερήφανος όπως θα πρέπει να είναι και οι συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Στον πανηγυρισμό βγήκαν όλα στην επιφάνεια. Όλα τα συναισθήματα αυτών των δύο μηνών που πέρασα δύσκολα. Έμεινα πίσω, όμως δούλεψα σκληρά. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που με πίστεψε και με έβαλε στο ματς, όλα έγιναν πιο εύκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ