Ιμπραΐμοβιτς: «Σκέφτομαι να γίνω ηθοποιός όταν αποσυρθώ»

Ιμπραΐμοβιτς: «Σκέφτομαι να γίνω ηθοποιός όταν αποσυρθώ»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε πως σκέφτεται να ασχοληθεί με την υποκριτική όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio 105», αφού αναφέρθηκε στη φυσική του κατάσταση και δήλωσε ότι θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στη δράση, μίλησε για τα μελλοντικά του πλάνα.

Ο Σουηδός επιθετικός αποκάλυψε ότι όταν αποφασίσει να βάλει τέλος στην καριέρα του, θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

«Επιστρέφω σύντομα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Έχω αυτοπεποίθηση σε ότι και αν κάνω στην ζωή μου. Έχω εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνω. Πόσο μακριά θα φτάσω δεν ξέρω, αλλά πάντα προσπαθώ να υπερβώ την κορυφή. Γιατί να είσαι φυσιολογικός όταν μπορείς να είσαι πιο δυνατός;

Για το μέλλον μου, έχω μερικές ιδέες. Σκέφτομαι να γίνω και ηθοποιός. Θέλω κάτι που να έχει αδρεναλίνη, αλλά ξέρω πως τίποτα δεν θα είναι σαν το ποδόσφαιρο. Έχω πολλά πρότζεκτ στο μυαλό μου, αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο. Όταν γυρίσω θα γκρεμίσω όλο το γήπεδο.

Αν κερδίσω τίτλο με αυτήν την Μίλαν, τότε θα μου δώσει μεγαλύτερη χαρά από όση είχα πάρει πριν δέκα χρόνια, όταν και είχαμε κατακτήσει ξανά τον τίτλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 40χρονος σούπερ σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ