«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον Μουρίνιο

«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον Μουρίνιο

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τιμώρησε τον Μουρίνιο για τη συμπεριφορά του στο ματς της Ρόμα με τη Βερόνα.

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών, μετά την αποβολή του στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (19/02) με τη Βερόνα (2-2), όπως ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής της Serie A την Τρίτη (22/02).

Ο «special one» αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, μετά τις πολύ έντονες διαμαρτυρίες του προς τον διαιτητή Λούκα Παϊρέτο, κλωτσώντας ακολούθως με δύναμη μία μπάλα προς την εξέδρα.

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) ανέφερε πως ο Μουρίνιο «…προέβη σε μία σειρά από πολύ σοβαρές παραβάσεις εναντίον του διαιτητή και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με απειλητική συμπεριφορά, βρίζοντας για την απόφαση του διαιτητή».

Ο Μουρίνιο έκανε μία χειρονομία σαν να… τηλεφωνεί προς τον Παϊρέτο, με τα ιταλικά media να το συνδυάζουν όλο αυτό με τον πατέρα του διαιτητή, Πιερλουίτζι Παϊρέτο, ο οποίος ήταν αναμεμειγμένος με το σκάνδαλο στημένων αγώνων το 2006.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που έφυγε από το γήπεδο, χωρίς να σταματήσει για δηλώσεις όπως επιβάλλει ο κανονισμός της Serie A μετά τους αγώνες, τιμωρήθηκε επιπρόσθετα με πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Η Ρόμα, που είναι πλέον 8η στη βαθμολογία έχοντας τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, δεν θα έχει τον Μουρίνιο στον πάγκο της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπέτσια και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αταλάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ