Μίλαν : Κακά μαντάτα για Κόντι

Μίλαν : Κακά μαντάτα για Κόντι

Σε νέα χειρουργική επέμβαση πρέπει να υποβληθεί άμεσα ο Αντρέα Κόντι της Μίλαν, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά που είχε υποστεί στο γόνατό τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αντρέα Κόντι αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο. Εκεί που τον περασμένο Σεπτέμβριο τραυματίστηκε σοβαρά (ρήξη χιαστών), με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ωστόσο, κάτι παρόμοιο δεν αποκλείεται να συμβεί και στο μέλλον -και μάλιστα άμεσα- για τον παίκτη της Μίλαν, ο οποίος ταξίδεψε ως τις ΗΠΑ, προκειμένου να απευθυνθεί στο γιατρό που βοήθησε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να ξεπεράσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Μετά από αρκετές εξετάσεις εκείνος είδε πως ο χιαστός του Κόντι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως και έτσι ήδη δρομολογείται το επόμενο χειρουργείο για τον 24χρονο μπακ που θα μείνει και πάλι αρκετούς μήνες στα «πιτς».

«Ο Κόντι βρίσκεται στις ΗΠΑ και δεν ξέρουμε αν θα υποβληθεί σε νέα, μικρή επέμβαση. Αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου και των αποδυτηρίων. Πρέπει να βρίσκετα ισε συνθήκες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο 100%», τα λόγια του Τζενάρο Γκατούζο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ