Η επιστροφή του Βλάχοβιτς (vids)

Η επιστροφή του Βλάχοβιτς (vids)

Γιουβέντους και Φιορεντίνα θα κοντραριστούν απόψε (2/3, 22:00) στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η Γιουβέντους φιλοξενείται απόψε (2/3, 22:00) από την Φιορεντίνα στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, σε μια αναμέτρηση που πριν καν αρχίσει υπάρχει πρωταγωνιστής. Το όνομα αυτού Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η «Μεγάλη Κυρία» έκλεψε την παράσταση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κάνοντας δικό της τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος αγωνιζόταν στους «βιόλα». Η ομάδα του Αλέγκρι ξηλώθηκε (75 εκατ.) για να τον αποκτήσει, αλλά γνώριζε καλά ότι εντάσσει στο δυναμικό της μια… μηχανή των γκολ. Έναν παίκτη που μπορεί να «ζαλίσει» τον οποιοδήποτε αμυντικό. Έναν παίκτη που μπορεί να στείλει την μπάλα στο πλεκτό με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Και φυσικά ο Σέρβος άσος έχει αρχίσει ήδη την απόσβεση του μυθικού ποσού που έβγαλαν από τα ταμεία τους οι «μπιανκονέρι», προκειμένου να τον αποκτήσουν, μετρώντας 4 γκολ και 1 ασίστ σε 6 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.

Σήμερα, το «wonderkid» από τη Σερβία καλείται να… πληγώσει την πρώην ομάδα του, ώστε η νυν να κάνει το πρώτο βήμα στον δρόμο προς τον τελικό του Κυπέλλου. Ο ίδιος οδήγησε στα ημιτελικά του θεσμού τη Γιούβε, σκοράροντας γκολ πρόκρισης στο ματς με τη Σασουόλο στο 88ο λεπτό και τώρα έχει για πρώτη φορά αυτή τη δύσκολη αποστολή. Να «εκτελέσει» την ομάδα που τον ανέδειξε.

«Σκέφτομαι μόνο το ματς, να πάρουμε τη νίκη. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν πολύ. Το παιχνίδι στην Φλωρεντία θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, είμαστε εδώ για να παίζουμε ποδόσφαιρο και αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα», είχε δηλώσει βέβαια ο Βλάχοβιτς, δείχνοντας πως δεν χωράνε συναισθηματισμοί στον μικρόκοσμο του ποδοσφαίρου. Μένει να φανεί αν θα είναι το ίδιο… ψυχρός και στο γήπεδο απόψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ