Ρόμα – Αταλάντα 1-0: Την έπιασε και παραμένει σε τροχιά… τετράδας

Ρόμα – Αταλάντα 1-0: Την έπιασε και παραμένει σε τροχιά… τετράδας

Με ένα γκολ του συνήθη ύποπτου Έιμπραχαμ η Ρόμα επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Αταλάντα και παραμένει «ζωντανή» στη μάχη για την τετράδα.

Mια πολύ σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας πέτυχε η Ρόμα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Αταλάντα για την 28η αγωνιστική της Serie A, χάρη σε γκολ του Είμπραχμ στο 32′.

Οι «τζιαλορόσι» παραμένουν έτσι σε τροχιά Champions League, καθώς  έφτασαν τους 47 πόντους και ισοβαθμούν με την Αταλάντα στην έκτη θέση.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 32ο λεπτό. Η Ρόμα έκλεψε την μπάλα και έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση. Ο Τζανιόλο εκμεταλλεύτηκε μία βαθιά μπαλιά, πάτησε την μπάλα για τον Έιμπραχαμ, ο οποίος πλάσαρε τον Μούσο στέλνοντας την στα δίχτυα για το 1-0.

Το πρώτο μέρος κύλησε με την Ρόμα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Αταλάντα να απειλεί για πρώτη φορά στο ματς με τον Φροίλερ στο 51′. Το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε στην συνέχεια με τους γηπεδούχους να διατηρούν μέχρι το τέλος το υπέρ τους αποτέλεσμα, και να παίρνουν έτσι μια πολύ σημαντική νίκη.

Δύο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα, είχε το παιχνίδι πριν από το φινάλε. Στο 90+4′ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδε δύο κίτρινες και αποβλήθηκε (η δεύτερη για διαμαρτυρία), ενώ στο 90+6′ αποβλήθηκε και ο Μχιταριάν.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο Κάρσντορπ (84′ Ιμπάνιεθ), Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Κούμπουλα, Μχιταριάν, Πελεγκρίνι (84′ Ολιβέιρα), Κριστάντε, Τζανιόλο (75’ Βερετού), Ζαλέβσκι (62’ Πέρεθ), Έιμπραχαμ (84′ Αφενά Γκιάν)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Παλομίνο (82’ Ντζιμσίτι), Τζαπακόστα, Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν Ντεμιράλ, Πάσαλιτς (46’ Μουριέλ), Πεσίνα (60’ Μπογκά), Κοουπμάινερς (60’ Μαλινόβσκι), Μίραντσουκ

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο Κάρσντορπ (84′ Ιμπάνιεθ), Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Κούμπουλα, Μχιταριάν, Πελεγκρίνι (84′ Ολιβέιρα), Κριστάντε, Τζανιόλο (75’ Βερετού), Ζαλέβσκι (62’ Πέρεθ), Έιμπραχαμ (84′ Αφενά Γκιάν)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Παλομίνο (82’ Ντζιμσίτι), Τζαπακόστα, Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν Ντεμιράλ, Πάσαλιτς (46’ Μουριέλ), Πεσίνα (60’ Μπογκά), Κοουπμάινερς (60’ Μαλινόβσκι), Μίραντσουκ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ