Νίκη «ανάσα» για την Σπέτσια των Βέρντε,Νικολάου

Νίκη «ανάσα» για την Σπέτσια των Βέρντε,Νικολάου

Η Σπέτσια επικράτησε με 2-0 της Κάλιαρι με την ομάδα των Βέρντε και Νικολόυ να κάνει αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Στο 2-2 έμεινε η Σαλερλιτάνα με την Σασουόλο με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να έχει ασίστ για τους φιλοξενούμενους.

Βαθιά βαθμολογική… ανάσα πήρε η Σπέτσια η οποία επικράτησε με 2-0 επι της Κάλιαρι. Η παρέα των Βέρντε και Νικολάου έκανε έτσι ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της απέναντι στην Κάλιαρι, η οποία είχε καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης τον Μπάμπη Λυκογιάννη στον πάγκο της.

Ο Έρλιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 55′, ενώ ένα εικοσάλεπτο αργότερα η Σπέτσια βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον να γράφει το τελικό 2-0.

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, Σαλερνιτάνα και Σασουόλο έμειναν στο 2-2. Ο Μπονατσόλι στο 8’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Σκαμάκα στο 20’ μετά από υπέροχη σέντρα του Κυριακόπουλου για το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα δε, ο Τραορέ έφερε… τούμπα το σκορ για τη Σασουόλο, η οποία πήγε στο ημίχρονο με το προβάδισμα (1-2). Ο Ρασπαντόρι στο 59’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αυτό έπαιξε κομβικό ρόλο ώστε οι γηπεδούχοι να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Τζούριτς στο 81’ για το τελικό 2-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ