Μουρίνιο: «Η Ρόμα έπαιζε με την Φίτεσε, η Λάτσιο κάπνιζε τσιγάρα με τον Σάρι»

Μουρίνιο: «Η Ρόμα έπαιζε με την Φίτεσε, η Λάτσιο κάπνιζε τσιγάρα με τον Σάρι»

Ο Ζοσέ Μουρίνο μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση στους «8» του Europa Coference League, ενώ παράλληλα φρόντισε να ρίξει και την... σπόντα του για την Λάτσιο εν όψει του επικείμενου ντέρμπι της αιώνιας πόλης.

Με buzzer beater του Τάμι Έιμπραχαμ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, η Ρόμα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φίτεσε και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «8» του Europa Coference League.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ζοσέ Μουρίνιο να πλέκει το εγκώμιο των παικτών του, ενώ ταυτόχρονα φρόντισε να ρίξει τα… καρφιά του στην Λάτσιο εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι της αιώνιας πόλης, τονίζοντας πως την ώρα που η δική του ομάδα έπαιζε, η αντίπαλός της, Λάτσιο, ξεκουραζόταν, από τη στιγμή που δεν έχει πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

«Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, δεν παίξαμε για την ισοπαλία. Είχαμε λίγες ημέρες στη διάθεσή μας να δουλέψουμε για το ματς, όμως το προετοιμάσαμε για να πάρουμε τη νίκη.

Η Φίτεσε έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και λυπάμαι για αυτούς αλλά έτσι είναι τα νοκ-άουτ παιχνίδια, ο ένας περνάει και ο άλλος πάει σπίτι του.

Αξίζαμε την πρόκριση από τη συνολική εμφάνιση και στα δύο ματς», δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο για να προσθέσει με νόημα: «Είμαι ευχαριστημένος που περάσαμε στην επόμενη φάση αλλά δεν είμαι από το γεγονός ότι εμείς παίξαμε και η Λάτσιο σε αντίθεση με εμάς ήταν στο σπίτι.

Απόψε ο Σάρι είναι στο σπίτι και καπνίζει και εγώ θα πάω τώρα στο σπίτι μου για να ξεκουραστώ πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ντέρμπι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ