Τζένοα – Τορίνο 1-0: Άντεξε με 10 παίκτες η Τζένοα

Τζένοα – Τορίνο 1-0: Άντεξε με 10 παίκτες η Τζένοα

Η Τζένοα πήρε σπουδαία νίκη παραμονής με 1-0 της Τορίνο για την 30ή αγωνιστική της Serie A, παρότι έπαιζε για 75 λεπτά με 10 παίκτες.

Μετά από 7 σερί ισοπαλίες (οι 5 με 0-0) και 16 συνολικά στο πρωτάθλημα, η Τζένοα πανηγύρισε μόλις την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, με την οποία παραμένει «ζωντανή» στη μάχη της παραμονή στη Serie A.

Αν κι αγωνιζόταν από το 24ο λεπτό με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Όστιγκαρντ, η ομάδα του Άλεξ Μπλέσιν επικράτησε με 1-0 της Τορίνο στο «Λουίτζι Φεράρις» στο δεύτερο χρονικά ματς της 30ής αγωνιστικής και, πλέον, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον της στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας.

Η «Γκρανάτα» από την πλευρά της έμεινε για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-4-4), γεγονός που αδικεί τη συνολική της προσπάθεια από την έναρξη της περιόδου.

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Φρέντρουπ, Μακσίμοβιτς, Έστιγκαρντ, Βάσκες, Στουράρο, Μπαντέλι (93’Ερνάνι), Μελεγκόνι (66’Γεμπόα), Αμίρι (25’Μπάνι), Πορτανόβα (66’Γκαλντάμες), Ντέστρο (46’Χέφτι),

ΤΟΡΙΝΟ: Μπερίσα, Ίτσο, Μπρέμερ, Ροντρίγκες (80’Μπουοντζιόρνο), Σίνγκο (80΄Τζάτζα), Λούκιτς, Μαντράγορα (51’Μπρέκαλο), Βόιβοντα (51’Ανσάλντι), Πομπέγκα, Πιάτσα, Μπελότι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ