Σασουόλο – Νάπολι 1-1

Σασουόλο – Νάπολι 1-1

Η Νάπολι χρειαζόταν νίκη απόψε κόντρα στην Σαμπντόρια. Κινδύνεψε με ήττα και τελικά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Νίκη για την Κίεβο, μετά από τρεις σερί ήττες, επί της Σαμπντόρια (2-1).

Η Νάπολι βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από την Σασουόλο, εξαιτίας του γκολ του Ματέο Πολιτανό στο 22′, κάτι που συνέβη για δεύτερη φορά στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της στη Seria A (όσες δηλαδή είχε συμβεί στις προηγούμενες 24 αγωνιστικές). Ευτυχώς για τους Παρτενοπέι, ο Ροτζέριο με αυτογκόλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1) στο 80ο λεπτό, μα οι Ναπολιτάνοι δεν κατάφεραν να πάρουν εν τέλει τη νίκη που χρειάζονταν για να πιάσουν τη Γιουβέντους στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Μπιανκονέρι αντιμετωπίζουν στις 21:45 τη Μίλαν.

Πιο αναλυτικά, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στον αγώνα, πριν καν συμπληρωθούν 10 λεπτά, αλλά ο κίπερ της Σαουόλο φώναξε παρών σε σουτ που επιχείρησε ο Ινσίνιε. Στο 22′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον νεαρό Ματέρο Πολιτάνο (1-0). Στο 80ο λεπτό ο Ροτζέριο έσωσε την παρτίδα για τη Νάπολι καθώς με το αυτογκόλ του της χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ωστόσο είχε απόψε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί μία ενδεχόμενη γκέλα της Γιουβέντους το βράδυ στο ντέρμπι της αγωνιστικής μα την άφησε ανεκμετάλλευτη…

Σασουόλο (5-3-2): Κονσίλι, Λιρόλα, Γκολντανίγκα, Ατσέρμπι, Πελούζο, Ροζέριο, Σένσι (84′ Μανιανέλι), Ματσιτέλι (78′ Κασάτα), Μισιρόλι, Μπεράρντι (73′ Ραγκούζα), Πολιτάνο.

Νάπολι: Ρέινα, Ίσαϊ, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί, Ζορζίνιο (65′ Μίλικ), Αλάν (83′ Ντιαβαρά), Ζελίνσκι, Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς (75′ Χάμσικ).

Κίεβο – Σαμπντόρια 2-1

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα άνοιξε το σκορ για την φιλοξενούμενη Σαμπντόρια στο 26′ όμως οι Κάστρο και Χετεμάι στο 62′ και το 79′ αντίστοιχα αντέστρεψαν την εις βάρος της Κίεβο κατάσταση και της χάρισαν τη νίκη (2-1).

Κίεβο: Σορεντίνο, Κατσατόρε, Τόμοβιτς, Μπάνι, Γκόμπι, Ραντοβάνοβιτς, Λούκας Κάστρο, Ντεπαόλι (78′ Χετεμάι), Τζακερίνι (74′ Μπίρσα), Ινγκλέζε, Στεπίνσκι.

Σαμπντόρια: Βιβιάνο, Σάλα, Σιλβέστρε, Ρετζίνι, Μούρου, Τορέιρα, Πρατ, Λινέτι, Καπράρι, Κουαλιαρέλα (74′ Ρίκι Άλβαρες), Ντουβάν Σαπάτα (59′ Γκαστόν Ραμίρες).

https://www.youtube.com/watch?v=kQY2vcj3bNU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ