Στη Μίλαν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Οριγκί

Στη Μίλαν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Οριγκί

Στην Μίλαν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιβόκ Οριγκί, καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα.

Το συμβόλαιο του Ντιβόκ Οριγκί ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι με την Λίβερπουλ και ο 26χρονος Βέλγος επιθετικός δεν θα ανανεώσει και αναμένεται να αποχωρήσει από το Άνφιλντ μετά από οκτώ χρόνια.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το «TuttoMercatoWeb», ο Οριγκί ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Μίλαν, οι οποίοι του πρότειναν ετήσιες απολαβές κοντά στα 3.5 εκ. ευρώ, ένα νούμερο που ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια στην συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει και ένα πρόβλημα σχετικά με την προμήθεια του ατζέντη του, του 26χρονου Βέλγου, καθώς θα είναι ελεύθερος αναμένεται το ποσό να είναι αρκετά υψηλό και η Μίλαν θέλει ρίξει την τιμή της προμήθειας.

Ο 26χρονος διεθνής σε 171 ματς με την Λίβερπουλ έχει πετύχει 40 τέρματα και έχει μοιράσει 17 ασίστ. Φέτος έχει 5 γκολ και 3 ασίστ σε μόλις 533 λεπτά συμμετοχής, ενώ είχε ένα γκολ και μία ασίστ στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Μίλαν για το Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ