Γιουβέντους: Σε επαφή με τον μάνατζερ του Σαλάχ

Γιουβέντους: Σε επαφή με τον μάνατζερ του Σαλάχ

Η Γιουβέντους έκανε την πρώτη κίνηση, με σκοπό να μάθει τις προθέσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ εν όψει της λήξης του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ

Το συμβόλαιο του Μοχάμεντ Σαλάχ με τη Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι του 2023. Η παραμονή του στους «κόκκινους» δεν είναι καθόλου δεδομένη και οι όποιες συζητήσεις έχουν «παγώσει».

Αυτή η κατάσταση δημιουργεί κίνητρο στους «μνηστήρες», οι οποίοι θα ήθελαν να προσθέσουν τον Σαλάχ στο ρόστερ τους, να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Μοχάμεντ Σαλάχ προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή. Ο Αιγύπτιος άσος είναι ένας από τουςβασικούς στόχους της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα ο οποίος θα φύγει από τη «Γηραιά Κυρία» τον ερχόμενο Ιούνιο, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

«Σύμμαχος» στις προθέσεις της Γιουβέντους είναι το γεγονός ότι ο Σαλάχ, από τη στιγμή που έχει παίξει ήδη δύο χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα και έχει μετακομίσει στο εξωτερικό, όταν γυρίσει πίσω στην Ιταλία η «Βέκια Σινιόρα» θα επιβαρυνθεί πολύ λιγότερο από την εφορία.

Τον ετήσιο μισθό των 11 εκατομμυρίων ευρώ που δίνει αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ στον Σαλάχ πάντως δεν μπορεί να τον καλύψει η Γιούβε, η οποία θα προσπαθήσει να βρει μία άλλη λύση. Μία «χρυσή τομή» η οποία θα της επιτρέψει να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ