Γιουβέντους – Μίλαν 3-1

Γιουβέντους – Μίλαν 3-1

Η Γιουβέντους δεν εντυπωσίασε, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της Μίλαν για την οποία σκόραρε και πανηγύρισε στο παλιό του «σπίτι» ο Μπονούτσι, και πλέον είναι μια «ανάσα» από το 7ο σερί scudetto.

Και πως να το χάσει; Η Γιουβέντους δεν έθελξε με την απόδοση της, βρέθηκε να ισοφαρίζεται με γκολ του πρώην της Μπονούτσι, όμως με δύο γκολ στο τέλος «καθάρισε» τη Μίλαν (3-1) και σχεδόν «αγκάλιασε» το scudetto, μετά και την γκέλα της Νάπολι το απόγευμα.

Η «γηραιά κυρία» έφτασε έτσι τους 78 βαθμούς έπειτα από 30 αγωνιστικές, τέσσερις περισσότερους από τους Ναπολιτάνους, τους οποίους θα υποδεχθεί στο «Juventus Stadium» στις 22 Απριλίου. Στην 6η θέση με 51 βαθμούς η Μίλαν, η οποία αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους νταμπλούχους Ιταλίας, καθώς μόλις στο 8′ ο Ντιμπάλα μ’ ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Η συνέχεια, ωστόσο ανήκε ολοκληρωτικά στη Μίλαν.

Οι «ροσσονέρι» είχαν δύο πολύ καλές στιγμές με τον Αντρέ Σίλβα (14′, 16′), προτού βρουν την ισοφάριση με κεφαλιά  του Λεονάρντο Μπονούτσι από κόρνερ του Τσαλχάνογλου στο 28′. Ο έμπειρος αμυντικός μάλιστα πανηγύρισε έξαλλα το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του, από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο συνέχισε να πιέζει και έφτασε μια «ανάσα» από το 1-2 στο 57′, όμως ο «κεραυνός» του Χακάν Τσαλχάνογλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος απέκρουσε το κοντινό βολέ του Σούσο αμέσως μετά.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 61′ ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έριξε στη «μάχη» τον Κουαδράδο, κάνοντας κίνηση-ματ όπως φάνηκε στο 79′. Ο Κολομβιανός βρέθηκε στη σωστή θέση για να εκμεταλλευθεί το γύρισμα του Κεντίρα και να κάνει το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στο «Juventus Stadium». Ο Γερμανός ήταν αυτός που με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή κλείδωσε τη νίκη για τη Γιουβέντους στο 87′.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Κιελίνι, Μπενατιά, Μπαρτσάλι, Λιχτστάινερ (46′ Ντόουγκλας Κόστα), Ασαμόα, Πιάνιτς (76′ Μπετανκούρ), Κεντίρα, Ματουιντί (61′ Κουαδράδο), Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπίλια (76′ Μοντολίβο), Κεσί, Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου (80′ Κουτρόνε), Σούσο, Αντρέ Σίλβα (65′ Κάλινιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ