Σαμπντόρια – Ρόμα 0-1: Πέρασε από τη Γένοβα και παραμένει στην πεντάδα

Σαμπντόρια – Ρόμα 0-1: Πέρασε από τη Γένοβα και παραμένει στην πεντάδα

Η Ρόμα επικράτησε της Σαμπντόρια με σκορ 1-0 εκτός έδρας και κρατάει τη θέση της στην πρώτη πεντάδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ένα πολύ σημαντικό διπλό, στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, έκανε η Ρόμα στην έδρα της Σαμπντόρια, επικρατώντας με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο άνθρωπος που έδωσε τη… λύση στο σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ο Χενρίκ Μκιταριάν, ανεβάζοντας έτσι τους «τζιαλορόσι» στην 5η θέση της βαθμολογίας με 54 πόντους στο -5 από την 4η Γιουβέντους.

Ο Ρωμαίοι ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή και κυνηγούσαν το γκολ που θα τους δώσει το προβάδισμα, όμως οι ευκαιρίες ήταν εκατέρωθεν. Στο 27ο λεπτό όμως, ο Μκιταριάν κατάφερε να βρει δίχτυ και να κάνει το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με αποτέλεσμα η Ρόμα να φύγει με ένα πολύτιμο διπλό στην προσπάθειά της να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Κόλεϊ, Μούρου (60′ Βιεϊρά), Μπερεζίνσκι, Φεράρι (90’+1′ Γιοσίντα), Καντρέβα, Ρινκόν (60′ Αουτζέλο), Θόρσμπι (73′ Τριμπόλι), Σένσι (46′ Κουαλιαρέλα), Σαμπίρι, Καπούτο

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Κάρσντορπ, Ιμπάνιεθ, Μαντσίνι, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (90’+3′ Πελεγκρίνι), Ολιβέιρα (90’+2′ Κουμπούλα), Μκιταριάν, Ζαλέβσκι (81′ Βίνα), Έιμπραχαμ (81′ Σομουντόροφ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ