Γιουβέντους-Ίντερ 0-1: «Τέλειωσε» τη Γιουβέντους και φουλάρει για κούπα η Ίντερ

Γιουβέντους-Ίντερ 0-1: «Τέλειωσε» τη Γιουβέντους και φουλάρει για κούπα η Ίντερ

Μεγάλη Ίντερ στο Τορίνο! Εβαλε τέλος στα... όνειρα της Γιουβέντους (0-1) και έδειξε αποφασισμένη για το back to back.

Με ψυχή πρωταθλήτριας, η Ίντερ… απέδρασε από το AllianzStadium! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έριξε στο καναβάτσο τη Γιουβέντους (0-1) και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου.

Οι «νερατζούρι» άλωσαν το Τορίνο, βάζοντας μια και καλή τέλος στα όνειρα και τις ελπίδες των «μπιανκονέρι». Στην 3η θέση και στο -3 από τις Νάπολι και Μίλαν (ματς λιγότερο) η Ίντερ, που θα το πάει μέχρι τέλους για το back to back. Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 59 πόντους παρέμεινε η Γιουβέντους μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Πολλά τα νεύρα και οι εντάσεις στον αγωνιστικό χώρο του AllianzStadium, με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα για το τρίποντο.

Στο 8ο λεπτό ο Σέζνι είπε «όχι» σε κεφαλιά του Σκρίνιαρ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Χαντάνοβιτς έκανε απίθανη γκάφα και ο Κιελίνι σε κενό τέρμα έχασε το… άχαστο με πλασέ.

Στο 45ο λεπτό ήρθε και η φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην αναμέτρηση. Ο Σάντρο έκανε πέναλτι στον Ντάμφρις, με τον Σέζνι να αποκρούει την εκτέλεση του Τσαλχάνογλου. Στην επαναφορά ο Τούρκος σκόραρε, με τον διαιτητή να δείχνει επανάληψη. Ο Τσαλχάνογλου πήρε ξανά φόρα από τα 11 βήματα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Ίντερ. Εξαλλος με την απόφαση ο Αλέγκρι, πέταξε με μανία το αδιάβροχό του!

Στο 63ο λεπτό ο Βλάχοβιτς έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ που έφυγε μόλις έξω, ενώ στο 74΄ ο γκολκίπερ των «νερατζούρι» έσωσε την εστία του σε σουτ του Ζακάρια.

Στο 90’ το φάουλ του Ντιμπάλα έφυγε αρκετά  έξω και η Ίντερ πανηγύρισε το μεγάλο τρίποντο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κιελίνι, Ντανίλο, Σάντρο (73’ Ντε Σίλιο), Κουαδράδο (85’ Μπερναρντέσκι), Ντε Λιχτ, Ραμπιό (85’ Αρτούρ), Λοκατέλι (34’ Ζακάρια), Μοράτα (73’ Κεν), Ντιμπάλα, Βλάχοβιτς

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Ντάμφρις (59’ Νταρμιάν), Μπαζτόνι, Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς (77’ Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου (77’ Βιδάλ), Μπαρέλα, Ντζέκο (90+1’ Γκόζενς), Λαουτάρο Μαρτίνες (59’ Κορέα)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ