Ξέσπασμα από παίκτη της Σπέτσια: «Ρώσοι στρατιώτες σκότωσαν φίλο μου στην Ουκρανία»

Ξέσπασμα από παίκτη της Σπέτσια: «Ρώσοι στρατιώτες σκότωσαν φίλο μου στην Ουκρανία»

Ο συμπαίκτης του Δημήτρη Νικολάου στην Σπέτσια, Βίκτορ Κοβαλένκο, ξέσπασε μέσω συνέντευξης του στην Gazzetta dello Sport για τον χαμό φίλου του από τα πυρά Ρώσων στρατιωτών.

Ο Πόλεμος στην Ουκρανία μένει από τα ξημερώματα της 24ης Φεβρουαρίου, με πολλούς να κάνουν λόγο για μαζικές δολοφονίες άμαχου πληθυσμού από Ρώσους στρατιώτες τα τελευταία 24ωρα.

Ένα τέτοιο δράμα βιώνει και ο 26χρονος Ουκρανός διεθνής επιθετικός, Βίκτορ Κοβαλένκο, με τον συμπαίκτη του Δημήτρη Νικολάου στην Σπέτσια να «σπάει» μιλώντας στην Gazzetta dello Sport.

Συγκλονιστική ήταν δε η στιγμή που έδειξε μία φωτογραφία από έναν νεκρό άνδρα έξω από το αμάξι του, στην γενέτειρά του, την Χερσώνα, με τον Κοβαλένκο να υποστηρίζει πως ήταν ένας φίλος του που δέχτηκε σφαίρες από ρωσικά στρατεύματα αν και άοπλος.

«Ήταν φίλος μου. Κρύφτηκε για πέντε μέρες πριν προσπαθήσει να φύγει από τη χώρα με τον αδερφό του και μία κοπέλα. Τα ρωσικά στρατεύματα τον σταμάτησαν σε ένα σημείο ελέγχου.

Σκότωσαν τους δύο άνδρες και δεν έδωσαν πίσω ούτε τα σώματά τους για να τα θάψουν. Κράτησαν αιχμάλωτη την κοπέλα για τρεις ώρες. Όταν την άφησαν ελεύθερη έφυγε τρέχοντας ουρλιάζοντας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ