Γιουβέντους: Έξι στην πόρτα της εξόδου

Γιουβέντους: Έξι στην πόρτα της εξόδου

Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώνεται σιγά σιγά και τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν στην Γιουβέντους, καθώς έξι παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Καυτό προβλέπεται να είναι το καλοκαίρι για την Γιουβέντους όσον αφορά τα μεταγραφικά, καθώς στο τέλος της σεζόν στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως είναι έξι ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η «La Gazzetta dello Sport», έξι παίκτες της Γιουβέντους δεν ξέρουν αν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ιταλικό σύλλογο και την νέα αγωνιστική σεζόν και το μέλλον προβλέπεται αβέβαιο.

Πρώτος στην λίστα ο Άλβαρο Μοράτα, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να δώσει 35 εκατομμύρια ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον κρατήσει στο ρόστερ. Επίσης στη λίστα της Γιουβέντους βρίσκονται και οι ι Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και Ματία ΝτεΣίλιο τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στο τέλος της σεζόν και ο πρώτος φαίνεται πως δεν δέχεται μείωση στην αμοιβή του, ενώ ο δεύτερος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για παραμονή.

Ο Αρτούρ επίσης είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει στην Γιουβέντους, μιας και δεν είναι στις βασικές επιλογές του Αλέγκρι, και η ομάδα του Τορίνο είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει είτε ως μεταγραφή, είτε ως δανεικό. Ένας ακόμα που είναι στη λίστα είναι ο Μόισε Κιν που δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του καθώς σημείωσε μόλις 5 γκολ σε 35 εμφανίσεις, ωστόσο η Γιουβέντους είναι υποχρεωμένη το 2023 να τον κρατήσει λόγω της συμφωνίας με την Έβερτον.

Τέλος, ο Λούκα Πελεγκρίνι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για παραμονή στη «Μεγάλη Κυρία», καθώς φαίνεται πως θα είναι ένας από τους παίκτες που πρόκειται να καλύψουν το κενό του Άλεξ Σάντρο που θα αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ