Κάλιαρι-Γιουβέντους 1-2: Λύτρωσε τη Γιουβέντους ο Βλάχοβιτς

Κάλιαρι-Γιουβέντους 1-2: Λύτρωσε τη Γιουβέντους ο Βλάχοβιτς

Με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να σκοράρει στο 75ο λεπτό, η Γιουβέντους δραπέτευσε με το τρίποντο από τη Σαρδηνία (1-2).

Επιστροφή στις νίκες για τη Γιουβέντους, με τη «Μεγάλη Κυρία» να βγάζει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από την Ίντερ. Η ομάδα του Αλέγκρι απέδρασε με το τρίποντο από τη Σαρδηνία, επικρατώντας με 2-1 της Κάλιαρι.

Οι «μπιανκονέρι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και κρατούν στα χέρια τους το… σεντόνι του Champions League. Στην 4η θέση με 62 πόντους η Γιουβέντους, στην 17η με 25 η Κάλιαρι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 10ο λεπτό. Με εξαιρετικό σουτ, ο Ζοάο Πέδρο έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι των διχτύων της Γιουβέντους.

Το γκολ αφύπνισε την ομάδα του Αλέγκρι, που βρήκε την ισοφάριση στο 45’ μετά από κεφαλιά του Ντε Λιχτ.

Στο 75ο λεπτό, ο Βλάχοβιτς λύτρωσε τη «Μεγάλη Κυρία». Από επέμβαση αμυντικού, η μπάλα βρήκε στον Σέρβο επιθετικό και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Λυκογιάννης (79’ Ομπέρτ), Μπελανόβα, Αλτάρε, Νταλμπέρ (58’ Ρογκ), Μαρίν, Καμπρόνι, Λοβάτο, Παβολέτι (67’ Περέιρο), Ντεϊόλα (79’ Κεϊτά Μπαλντέ), Πέδρο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κιελίνι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Πελεγκρίνι Κουαδράδο (86’ Μπονούτσι), Ραμπιό (68’ Μπερναρντέρσκι), Αρτούρ, Ντιμπάλα (81’ Κεν), Ζακάρια, Βλάχοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ