Η Serie A απέσυρε το πλάνο για τουρνουά στις ΗΠΑ εν μέσω Μουντιάλ

Η Serie A απέσυρε το πλάνο για τουρνουά στις ΗΠΑ εν μέσω Μουντιάλ

H Serie A δεν θα διοργανώσει τελικά τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του ερχόμενου Μουντιάλ.

Η Serie A, απέσυρε τα σχέδιά της για διοργάνωση τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί από 21 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου 2022 στο Κατάρ, όπως δήλωσαν την Πέμπτη (14/4) δύο αξιωματούχοι της ιταλικής Λίγκας.

Σύμφωνα με τα σχέδια που αποκαλύφθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο, η Serie A προσπαθούσε να διοργανώσει ένα ειδικό τουρνουά στο Ορλάντο, στο οποίο θα συμμετείχαν και οι 20 σύλλογοι του πρωταθλήματος, χρησιμοποιώντας παίκτες που δεν είχαν κληθεί για τις Εθνικές Ομάδες τους για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Για να ενισχύσει μάλιστα τις ομάδες που θα είχαν «αποδυναμωθεί» απ’ τις κλήσεις των Εθνικών Ομάδων, η Serie A διερεύνησε τρόπους προκειμένου να λάβει εξουσιοδοτήσεις για προσωρινούς δανεισμούς παικτών από άλλες εθνικές διοργανώσεις.

Η προσπάθειά της ωστόσο, αποδείχθηκε ανεπιτυχής, αφενός διότι ήταν πολύ δύσκολο για ορισμένες ομάδες να λάβουν μέρος στο τουρνουά κι αφετέρου γιατί τα οικονομικά οφέλη δεν ήταν διασφαλισμένα, όπως, ανέφεραν πηγές του Reuters, έπειτα από τη σύσκεψη της Serie A, που συζήτησε διεξοδικά το θέμα την Πέμπτη (14/4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ