Μίλαν – Τζένοα 2-0

Μίλαν – Τζένοα 2-0

Τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Τζένοα πανηγύρισε η Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να ανεβαίνουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει και πάλι η Μίλαν, η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 της Τζένοα στο «Σαν Σίρο», στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A, ανεβαίνοντας ξανά στην πρώτη θέση βαθμολογίας.

Ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, και με τους «ροσονέρι» να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, καθώς η Γενοβέζοι δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί ώστε να αισθανθεί κίνδυνο ο Μάικ Μενιάν. Έτσι το σύνολο του Στέφανο Πιόλι πήρε τους τρεις βαθμούς και παραμένει στο κυνήγι του τίτλου.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, η Μίλαν κατάφερε να πάρει να πάρει από αρκετά νωρίς προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Ραφαέλ Λεάο κατάφερε να βρει δίχτυα στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από την πάσα του Πιερ Καλουλού. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να απειλήσει ουσιαστικά, έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Η Μίλαν ανέβασε στροφές στο δεύτερο 45λεπτο, δημιουργώντας περισσότερες τελικές προσπάθειες, όμως της έλειπε το γκολ που θα της έδιωχνε το άγχος και θα καθάριζε την υπόθεση νίκη. Τελικά, το τέρμα ήρθε στο 87ο λεπτό, όταν Ζούνιορ Μεσίας έγραψε το τελικό 2-0.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Γκάμπια (74’Κρούνιτς), Καλουλού, Ερναντέζ, Τομόρι, Κεσί, Τονάλι, Μπενασέρ (86’Μπραΐμ Ντίαθ), Σαλεμάκερς (61’Μεσίας), Λεάο (86’Τουρέ), Ζιρού (61’Ρέμπιτς).

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Βάσκες, Μπάνι (90’Ερνάνι), Έστιγκαρντ, Χέφτι, Γκαλντάμες, Μπαντέλι, Φρέντρουπ (72’Γεμπόα), Αμίρι (72’Γκούντμουντσον), Πίκολι (55’Ντέστρο), Εκουμπάν (55’Μελεγκόνι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ