Πιόλι: «Για να φθάσεις στην κορυφή, πρέπει να τους νικήσεις όλους»

Πιόλι: «Για να φθάσεις στην κορυφή, πρέπει να τους νικήσεις όλους»

Ο Στέφανο Πιόλι στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Μίλαν επί της Τζένοα ανέφερε πως για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να τους νικήσεις όλους.

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, εμφανίσθηκε ικανοποιημένος από την επιστροφή της ομάδας του στις νίκες και στην κορυφή της Serie A.

Μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με την Τζένοα (2-0), ο έμπειρος Ιταλός προπονητής, επεσήμανε με νόημα πως για να φτάσεις στην κορυφή και να κατακτήσεις το πρωτάθλημα θα πρέπει να τους κερδίσεις όλους.

«Ο στόχος ήταν να επιστρέψουμε στις νίκες. Για να φθάσεις στην κορυφή, πρέπει να τους νικήσεις όλους. Είμαστε ικανοποιημένοι. Η ένταση είναι αισθητή, αλλά είπα στην ομάδα ότι πέρυσι είχαμε ακόμα μεγαλύτερη πίεση, γιατί δεν ξέραμε καν, εάν θα είμαστε στην πρώτη τετράδα. Τώρα, αυτό είναι αναμφισβήτητο, αλλά πρέπει να μας δίνει μόνο θετική ενέργεια, αφού παλεύουμε για κάτι που πριν από 1-2 χρόνια κανείς δεν θα φανταζόταν.

Οι επόμενοι αντίπαλοι, θα είναι τόσο δύσκολοι όσο οι προηγούμενοι, δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες για όσους παλεύουν για το Scudetto. Έχουμε χάσει βαθμούς με ομάδες στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αφού είμαστε πρώτοι, σημαίνει ότι έχουν χάσει και οι άλλοι. Από εμάς εξαρτάται. Εάν παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο, μπορούμε να νικήσουμε και τους πιο δυνατούς. Τα αποτελέσματα θα είναι στα τέλη Μαΐου και θέλουμε να το πιστεύουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ