Η Ρόμα έβγαλε εκτός τη Νάπολι από την κούρσα του τίτλου (1-1)

Η Ρόμα έβγαλε εκτός τη Νάπολι από την κούρσα του τίτλου (1-1)

Η Ρόμα δεν άφησε τη Νάπολι να πάρει ένα «τρίποντο»... χρυσάφι, που κρατούσε στα χέρια της για 90 λεπτά, καθώς με γκολ του Ελ Σαράουι στις καθυστερήσεις το ματς έληξε 1-1. Έμειναν πίσω στη «μάχη» του τίτλου οι Ναπολιτάνοι.

Η Νάπολι κρατούσε στα χέρια της μια τεράστιας σημασίας νίκη. Μία νίκη που θα την κρατούσε «ζωντανή» στη… μάχη που δίνει για τον τίτλο του ιταλικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, η Ρόμα και συγκεκριμένα ο Ελ Σαράουι με γκολ στις καθυστερήσεις (1-1) της στέρησε αυτό το… τρίποντο-χρυσάφι.

Πλέον οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν και στο -2 από τη δεύτερη Ίντερ, η οποία όμως αξίζει να σημειωθεί πως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στα τους ματς, οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν νωρίς νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό ο Ιμπάνιεθ γκρέμισε τον Λοσάνο στην περιοχή και μετά από εξέταση του VAR ο διαιτητής έστειλε τον Ινσίνιε στην άσπρη βούλα, με τον Ιταλό άσο να κάνει το 1-0.

Το ένα γκολ όμως φάνηκε πως δεν ήταν αρκετό για τους Ναπολιτάνους. Αυτό γιατί στο 90+1′ ο Ελ Σαράουι με ένα πλασέ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από ασίστ του Έιμπραχαμ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, κάνοντας ουσιαστικά… κηδεία στη Νάπολι.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Ραχμάνι, Τζανόλι, Ανγκισά, Λομπότκα (57’ Ζιελίνσκι), Ρουίθ (68’ Ντέμε), Ινσίνιε (82’ Ζουάν), Λοσάνο (68’ Ελμάς), Οσιμέν (83’ Μέρτενς)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (84’ Πέρεθ), Κάρσντορπ, Ζαλέβσκι (75’ Ελ Σααραουί), Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Ολιβέιρα (75’ Βερετού), Κριστάντε (46’ Μχιταριάν), Πελεγκρίνι, Τζανιόλο (86’ Αφενά Γκιάν), Έιμπραχαμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ