Αταλάντα – Βερόνα 1-2

Αταλάντα – Βερόνα 1-2

Αταλάντα σε ελεύθερη πτώση. Το σύνολο του Πιέρο Γκασπερίνι γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Βερόνα και έχασε και άλλο έδαφος στην μάχη που δίνει για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Σε πολύ άσχημο φεγγάρι η Αταλάντα, που γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της από τη Βερόνα. Η Dea μετρά έτσι τρεις σερί ήττες, έχασε επαφή με τις ευρωπαϊκές θέσεις ενώ την προηγούμενη εβδομάδα αποκλείστηκε και από τη Λειψία στο Europa League.

Η Αταλάντα βρίσκεται πλέον στην 8η θέση με 51 βαθμούς και στο -5 από την 6η Λάτσιο. Από την άλλη η Βερόνα βρίσκεται στην 9η με 48 και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά την αναμέτρηση, με τον Μαλινόβσκι στο 6′ να απειλεί με διαγώνιο σουτ. Στο 24′ ήταν σειρά της Βερόνα να φανεί επικίνδυνη, με τον Λάζοβιτς να βγάζει την σέντρα και τον Φαραόνι από κοντά να σημαδεύει το δοκάρι.

Η Βερόνα αύξησε την πιέση και στο φινάλε του πρώτου μέρους κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Σιμεόνε πρόλαβε τον Μούσο κι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τσεκερίνι με κεφαλιά σε κενή εστία έγραψε το 0-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματα τους. Ο Μούσο απέκρουσε το πλασέ του Ίλιτς αλλά η μπάλα βρήκε στον Κοουπμάινερς και κατέληξε στα δίχτυα της Αταλάντα για το 0-2.

Το μόνο που κατάφερε η Αταλάντα ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Σκλαβίνι για το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Παλομίνο, Τζαπακόστα, Χάτεμπουρ (56’ Πετσέλα), Ντεμιράλ (58’ Ντζιμσίτι), Σκαλβίνι (87’ Πάσαλιτς), Ντε Ρόουν, Μαλινόβσκι (34’ Μίραντσουκ), Μπογκά (56’ Μουριέλ), Κοουπμάινερς, Σαπάτα.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Φαραόνι, Γκίντερ (30’ Σούταλο), Καζάλε, Τσεκερίνι (71’ Βελόσο), Ταμέζ, Λάζοβιτς (78’ Ντεπάολι), Μπαράκ, Ίλιτς, Καπράρι (78’ Χόνγκλα), Σιμεόνε (78’ Λαζάνια).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ