Ίντερ – Ρόμα 3-1: Θρίαμβος στο ντέρμπι και κορυφή για τους «νερατζούρι» (vid)

Ίντερ – Ρόμα 3-1: Θρίαμβος στο ντέρμπι και κορυφή για τους «νερατζούρι» (vid)

Η Ίντερ επικράτησε με το εμφατικό 3-1 της Ρόμα στο «Σαν Σίρο» για την 34η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην κορυφή με 72 βαθμούς, με τη δεύτερη Μίλαν (71 β.) να παίζει αύριο (24/4) εκτός έδρας με τη Λάτσιο.

Θρίαμβος και κορυφή για την Ίντερ!

Οι «νερατζούρι» δεν συνάντησαν καμία δυσκολία απέναντι στη Ρόμα, επικρατώντας άνετα με 3-1 στο «Σαν Σίρο» στο μεγάλο ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής της Serie A.

Ντούμφρις, Μπρόζοβιτς και Μαρτίνεζ πέτυχαν τα γκολ για την Ίντερ, η οποία επέστρεψε στην πρώτη θέση με 72 βαθμούς έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Μίλαν (71 β.) παίζει την Κυριακή του Πάσχα (24/4) εκτός έδρας με τη Λάτσιο. Από την άλλη, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο παρέμεινε στην 5η θέση με 58 βαθμούς.

Κι όλα αυτά 5 στροφές πριν το συγκλονιστικό φινάλε στην Ιταλία!

Θυμηθείτε ΕΔΩ το Live της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς, απειλώντας πρώτη φορά στο 7′. Ο Ντι Μάρκο εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Ρούι Πατρίσιο μπλόκαρε σταθερά την μπάλα, ενώ στο 18′ ο Τσαλχάνογλου έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ρούι Πατρίσιο απέκρουσε.

Η Ρόμα απάντησε στις ευκαιρίες στο 20′. Ο Μικιταριάν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 29′ ο Μαντσίνι έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από την εστία της Ίντερ.

Κι αφού οι Ρωμαίου δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, το… πλήρωσαν ένα λεπτό αργότερα. Ο Τσαλάχνογλου βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον Ντούμφρις, εκείνος μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Ρούι Πατρίσιο για το 1-0 στο 30′.

Οι γηπεδούχοι πόνταραν στο μομέντουμ που είχαν χτίσει και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα. Ο Μπρόζοβιτς βρέθηκε στην περιοχή, απέφυγε ωραία τους αμυντικούς της Ρόμα και νίκησε τον Ρούι Πατρίσιο για το 2-0 της Ίντερ στο 40′.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο, με την Ίντερ να βρίσκει και τρίτο γκολ στο 52′ με τον Μαρτίνεζ να νικάει τον Ρούι Πατρίσιο κεφαλιά μέσα από την περιοχή για το 3-0.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, με την Ίντερ να διαχειρίζεται άψογα το προβάδισμά της και το μόνο που κατάφερε η Ρόμα ήταν να μειώσει στο 85′ με τον Μικιταριάν, ο οποίος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Ντιμάρκο (64’ Μπαζτόνι), Ντάμφρις, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς (72’ Γκόζενς), Μπρόζοβιτς (72’ Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα, Λαουτάρο Μαρτίνες (82’ Αλέξις Σάντσς), Ντζέκο (63’ Κορέα)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι Κάρσντορπ, Ζαλέβσκι (78’ Βίνια), Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Μχιταριάν, Ολιβέιρα (81’ Μποβέ), Πελεγκρίνι (64’ Βερετού), Ελ Σααραουί (64’ Πέρεθ), Έιμπραχαμ (78’ Σομουρόντοβ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ