Ρόμα: Ο Μουρίνιο έβαλε στο στόχαστρο τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο έβαλε στο στόχαστρο τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βάλει στο μικροσκόπιο τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έναν από την Άστον Βίλα, προκειμένου να ενισχύση την Ρόμα.

Όπως φαίνεται ο Ζοσέ Μουρίνιο σκοπεύει να συνεχίσει τα «ψώνια» από το πρωτάθλημα της Premier League. Το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε τους Τάμι Έιμπραχαμ και Μέιτλαντ-Νάιλς, με την απόφαση του να τον διακαιώνει απόλυτα, ειδικά στην περίπτωση του πρώτου, ο οποίος έχει σημειώσει 24 γκολ με τα χρώματα της Ρόμας σε όλες τις διοργανώσεις.

Έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός, θέλει να και στην προσεχή μεταγραφική περίοδο να διεκδικήσει παίκτες από την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας θεωρώντας πως διαθέτουν «ποιότητα, αντοχή και δυναμισμό».

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας της Ρώμης, έχει στρέψει το βλέμμα τους σε τρείς ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα αποτέλεσουν σύντομα παρελθόν από τους «κόκκινους διάβολους».

Αυτοί είναι οι Νεμάνια Μάτιτς, Ερίκ Μπαγί και Ντιόγκο Ντάλοτ, οι οποίοι φαίνεται πως δεν υπολογίζονται από τον νέο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, ενώ ακόμη μια περίπτωση που ενδιαφέρει τον Μουρίνιο είναι αυτή του Βραζιλιάνου μέσου της Άστον Βίλα, Ντάγκλας Λουίζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ