Μίλαν-Φιορεντίνα 1-0: Πήραν το… μισό Scudetto οι «ροσονέρι»

Μίλαν-Φιορεντίνα 1-0: Πήραν το… μισό Scudetto οι «ροσονέρι»

Το Scudetto πλησιάζει στη Μίλαν! Με γκολ του Λεάο στο 82΄, η αρμάδα του Πιόλι έκαμψε την αντίσταση της Φιορεντίνα (1-0) και αγγίζει το... όνειρο.

Γκολ… λύτρωσης, γκολ τίτλου! Σε ένα ματς που «έσπασαν» καρδιές, ο Ραφαέλ Λεάο έδωσε τη λύση στη Μίλαν, με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να επικρατεί (1-0) της Φιορεντίνα στο Σαν Σίρο.

Οι «ροσονέρι» βρέθηκαν στα… σχοινιά, με τον Λεάο να «χτυπάει» στο 82΄, δίνοντας το υπερπολύτιμο τρίποντο στη Μίλαν. Στο +5 από την Ίντερ με ματς περισσότερο οι «ροσονέρι», που μοιάζουν πιο έτοιμοι από ποτέ για την επιστροφή στο… θρόνο τους.

Οι νερατζούρι έχουν επικίνδυνη έξοδο (19:00) στο Friuli κόντρα στην Ουντινέζε, με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να ευελπιστεί σε γκέλα. Αναμφίβολα, πρόκειται για την πιο… τρελή μάχη των τελευταίων χρόνων στη Serie A, με τις δυο ομάδες του Μιλάνου να βαδίζουν χέρι-χέρι για την κούπα.

Στο 7ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ερναντές για οφσάιντ στον Μεσίας, ενώ στο 11’ ο Μενιάν είπε όχι σε σουτ του Ιγκόρ.

Στο 48ο λεπτό ο Ζιρού έστρωσε στον Λεάο, αλλά ο Μαρτίνεθ πρόλαβε σωτήρια και στο 52’ ο Τεράτσιανο κατέβασε… ρολά σε προσπάθεια του Γάλλου επιθετικού.

Τελικά, η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 82΄ και μετά την ευγενική… χορηγία του Τεράτσιανο. Ο τερματοφύλακας των «βιόλα» έκανε λάθος πάσα πάνω στον Λεάο, που με όμορφο πλασέ από τα όρια της περιοχής, έγραψε το 1-0.

Ετσι, η Μίλαν έφτασε στο μεγάλο τρίποντο και βρίσκεται αγκαλιά με το πρώτο της Scudetto μετά το 2011.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Τόμορι, Ερναντές, Καλουλού, Κεσί (79’ Μπενασέρ), Τονάλι, Λεάο, Ντίαθ (56’ Κρούνιτς), Μεσίας (56’ Ρέμπιτς), Ζιρού (67’ Ιμπραΐμοβιτς)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι, Ιγκόρ, Βενούτι (45’ Μαρτίνεθ), Μιλένκοβιτς, Σαπονάρα (81’ Σοτίλ), Ντάνκαν (67’ Τορέιρα), Άμραμπατ, Μαλέχ (59’ Μποναβεντούρα), Καμπράλ, Γκονζάλες

Το πρόγραμμα της Μίλαν:

Το πρόγραμμα της Ίντερ:

Η βαθμολογία στη Serie A:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ