Βερόνα – Μίλαν 1-3: Διπλό τίτλου για τους Ροσονέρι

Βερόνα – Μίλαν 1-3: Διπλό τίτλου για τους Ροσονέρι

Η Μίλαν επικράτησε εκτός έδρας της Βερόνα με 3-1, επέστρεψε στην κορυφή και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ανατροπή, τρίποντο και επιστροφή στην κορυφή για τη Μίλαν, με τους Ροσονέρι να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πιόλι βρέθηκε πίσω στο 38’, όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φαραόνι, αλλά με δύο γκολ του Τονάλι (45+3’, 50’) έφεραν τούμπα το ματς, με τον Φλορέντζι στο 87’ να κάνει το 3-1 και να σφραγίζει τη νίκη για τους φιλοξενούμενους. Με αυτό το τρίποντο η Μίλαν έφτασε τους 80 βαθμούς σε 36 αγώνες και βρίσκεται στο +2 από τη δεύτερη Ιντερ, δύο ματς πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ η Βερόνα έμεινε στους 52 βαθμούς και στην 9η θέση της βαθμολογίας. Στα δύο παιχνίδια που απομένουν η Μίλαν παίζει εντός έδρας με την Αταλάντα και εκτός έδρας με την Σασουόλο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν στο 8’ με τον Ερναντές και στο 17’ σκόραραν με τον Τονάλι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Οι Ροσονέρι στο 19’ είχαν μια ακόμα ευκαιρία με τον Τονάλι, αλλά ο Μοντιπό απέκρουσε με τα πόδια. Η Μίλαν ήταν καλύτερη, αλλά αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ ήταν η Βερόνα στο 38’, με τον Φαραόνι. Ο Λάζοβιτς έκανε τη σέντρα και ο Φαραόνι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του Πιόλι, όμως, αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο 45+3’ ο Λεάο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Τονάλι με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 50’ σε ένα… remake του 1-1, ο Λεάο άδειασε τον Μπαράκ, έδωσε στον Τονάλι και αυτός εξ επαφής έκανε το 2-1 για τη Μίλαν, γυρίζοντας… τούμπα το παιχνίδι. Στο 67’ ο Λεάο άγγιξε το 3-1, αλλά ο Μοντιπό απέκρουσε.

Στο 75ο λεπτό η κεφαλιά του Λαζάνια έφυγε άουτ, όπως και στο 82’ η αντίστοιχη του Μπαράκ. Στο 87’ ο Φλορέντσι, που είχε περάσει στην αναμέτρηση ως αλλαγή στο 84’, έκανε το 3-1 με φοβερό σουτ από δεξιά και σφράγισε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Φαραόνι (66’ Ντεπάολι), Γκίντερ, Τσεκερίνι (79’ Σούταλο), Καζάλε (66’ Χόνγκλα), Ταμέζ, Ίλιτς, Λάζοβιτς, Καπράρι, Μπαράκ, Σιμεόνε (72’ Λαζάνια)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια (84’ Φλορέντσι), Ερναντές, Τόμορι, Καλουλού, Κεσί, Τονάλι, Σαλεμάκερς (62’ Μεσίας), Κρούνιτς (68’ Μπενασέρ), Λεάο (84’ Ιμπραΐμοβιτς), Ζιρού (62’ Ρέμπιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ