Ουντινέζε – Φιορεντίνα 0-2

Ουντινέζε – Φιορεντίνα 0-2

Την τέταρτη σερί νίκη της πέτυχε η Φιορεντίνα (2-0) κόντρα στην Ουντινέζε, πλησιάζοντας έτσι στην πρώτη 6άδα και είναι ισόβαθμη με την Σαμπντόρια που νίκησε μέσα στο Μπέργκαμο την Αταλάντα (2-1).

Δύο μεγάλα διπλά είχε το πρώτο «πιάτο» της 30ης αγωνιστικής στην Serie A, με τις Φιορεντίνα και Σαμπντόρια να παίρνουν μεγάλες νίκες στις έδρες των Ουντινέζε και Αταλάντα αντίστοιχα. Νίκη και για την Τζένοα στο ματς των αδιάφορων κόντρα στην Κάλιαρι.

Ουντινέζε – Φιορεντίνα 0-2

Οι Βιόλα πέτυχαν την τέταρτη σερί νίκη τους, επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας της Ουντινέζε και πλέον έφτασαν τους 47 βαθμούς, μειώνοντας στο -3 την απόσταση από τη 6η θέση και τη Μίλαν (ένα ματς λιγότερο) που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα γκολ για τη Φιορεντίνα πέτυχαν οι Βερετούτ με πέναλτι στο 29’ και Τζιοβάνι Σιμεόνε στο 71’ μετά από ασίστ του Κιέζα.

 

Αταλάντα – Σαμπντόρια 1-2

Νίκη εξάποντο πέτυχαν οι Γενοβέζοι μέσα στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα μιας ομάδας με ίδιους στόχους και πλέον ίδια βαθμολογία (47 βαθμοί αμφότερες, ισοβαθμούν και με την Φιορεντίνα!). Το σκορ άνοιξε για την Σαμπντόρια ο Καπράρι (43’) για να φέρει το ματς στα ίσα για τους γηπεδούχους ο Τολόι στο 67’. Η «Ντόρια» όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, αφού ο Ντούβαν Ζαπάτα στο 84’ πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ τα ομάδας του.

Τζένοα – Κάλιαρι 2-1

Στο τρίτο ματς της ημέρας η Τζένοα με γκολ των Λαπαντούλα (53’) και Μεδέιρος (90’) νίκησε στο ματς των αδιάφορων την Κάλιαρι (2-1), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά σε 1-1 με γκολ του Μπαρέλα στο 62’.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ