Γιουβέντους – Λάτσιο 2-2

Γιουβέντους – Λάτσιο 2-2

Με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να σκοράρει στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λάτσιο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στη Γιουβέντους. Αποθέωση για τον Τζιόρτζιο Κιελίνι που έπαιξε το τελευταίο του ματς μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Το γκολ που σημείωσε ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στη Λάτσιο τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Μεγάλη Κυρία είχε καταφέρει να προηγηθεί με 2-0, όμως οι πρωτευουσιάνοι βρήκαν τον τρόπο αρχικά να μειώσουν και στη συνέχεια να… κλέψουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Τρομερή στιγμή στον αγώνα, η αποθέωση που δέχθηκε ο Τζιόρτζιο Κιελίνι από τους φίλους των «μπιανκονέρι» αφού έπαιξε το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας.

Στο 5ο μόλις  λεπτό η Λάτσιο είχε δοκάρι με τον Κατάλντι αλλά στο 10’ ο Μοράτα σέντραρε από αριστερά και ο Βλάχοβιτς με κεφαλιά ψαράκι στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 1-0, ενώ στο 36’ o Ισπανός επιθετικός γύρισε πανέμορφα από το πέναλτι και με σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 51ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Πάτρικ πήρε την κεφαλιά και ο Σάντρο πέτυχε αυτογκόλ για το 2-1 και το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Κουαδράδο, Κιελίνι (18’ Ντε Λιχτ), Μπονούτσι, Σάντρο, Μιρέτι, Λοκατέλι (62’ Ακέ), Μπερναρντέσκι, Ντιμπάλα (78’ Παλούμπο), Βλάχοβιτς (62’ Κεν), Μοράτα (62’ Πελεγκρίνι)

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ατσέρμπι, Πάτρικ, Μάρουσιτς, Λουίς Αλμπέρτο (76’ Μπάσιτς), Λατσάρι (84’ Ράντου), Τζακάνι, Κατάλντι (77’ Λέιβα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Καμπράλ (52’ Πέδρο), Άντερσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ