Το Μιλάνο χωρίζεται στα δύο: Μίλαν και Ίντερ για τη Serie A!

Το Μιλάνο χωρίζεται στα δύο: Μίλαν και Ίντερ για τη Serie A!

Η κούπα της Serie A θα «κυλήσει» στο Μιλάνο... Το ιταλικό πρωτάθλημα θα κριθεί σήμερα, με τη Μίλαν και την Ίντερ να δίνουν μια επική μάχη!

Χρειάστηκε τελικά να φτάσουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να μάθουμε τον πρωταθλητή Ιταλίας. Μια από τις επικές μάχες των τελευταίων ετών θα φτάσει απόψε (19:00) στο τέλος της.

Μίλαν και Ίντερ θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο του πρωταθλητή της Ιταλίας. Οι «ροσονέρι» έχουν φυσικά το πάνω χέρι, καθώς βρίσκονται στο +2 από τους «νερατζούρι», έχοντας παράλληλα και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι θα φιλοξενηθεί από την πολύ καλή Σασουόλο (19:00), πηγαίνοντας ωστόσο για δύο αποτελέσματα, καθώς υπερτερεί της Ίντερ στην ισοβαθμία λόγω των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Η Ίντερ από την άλλη θα χρειαστεί ένα μεγάλο «δώρο» από τη Σασουόλο και παράλληλα να κάνει το καθήκον της απέναντι στη Σαμπντόρια που δεν έχει κανένα θέμα με την παραμονή της στην κατηγορία. Οι «νερατζούρι» χρειάζονται ήττα της Μίλαν και δική τους νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να κάνουν το back to back.

Η Μίλαν ωστόσο είναι το ξεκάθαρο φαβορί και έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της φετινής Serie A, στοχεύοντας στην επιστροφή της στην κορυφή της Ιταλίας μετά από 11 χρόνια!

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ