Δικαιώθηκε στο CAS η Σπόρτινγκ, ο Λεάο θα πληρώσει 16,5 ευρώ αποζημίωση

Δικαιώθηκε στο CAS η Σπόρτινγκ, ο Λεάο θα πληρώσει 16,5 ευρώ αποζημίωση

Το CAS δικαίωσε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την υπόθεση του Λεάο και ο Πορτογάλος επιθετικός της Μίλαν θα πληρώσει αποζημίωση ύψους 16,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγύρισε την κατάκτηση της Serie A την Κυριακή, αλλά την Τρίτη έχασε τη δικαστική διαμάχη με τη Σπόρτινγκ και καλείται να καταβάλει 16.500.000 ευρώ στην πρώην ομάδα του.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός της Μίλαν έχασε στο CAS, καθώς το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο συμφώνησε με την απόφαση των αρμοδίων δικαστηρίων της UEFA.

Ο 22χρονος επιθετικός βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον τρόπο που αποχώρησε από την ομάδα, καθώς μετά από μια επίθεση των οπαδών της ομάδας στο προπονητικό κέντρο έλυσε μονομερώς και παράνομα το συμβόλαιο του και αποχώρησε από την ομάδα.

Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός κατέληξε στη Λιλ και ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για τη Μίλαν. Οι Πορτογάλοι φυσικά «κυνήγησαν» την υπόθεση, εν τέλει δικαιώθηκαν με τη «σφραγίδα» του CAS και θα λάβουν αποζημίωση από τους Γάλλους και από τον Λεάο, ο οποίος θα καταβάλει στα «Λιοντάρια», 16,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα παρακρατείται πλέον το 20% του ετήσιου συμβολαίου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ