Σοκ με Ζλάταν: Χειρουργείο και νοκ-άουτ για 7-8 μήνες!

Σοκ με Ζλάταν: Χειρουργείο και νοκ-άουτ για 7-8 μήνες!

Σε επέμβαση στο γόνατο θα υποβληθεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και θα μείνει εκτός δράσης για 7-8 μήνες. Άγνωστο αν θα αποφασίσει να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Σε χειρουργική επέμβαση, πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου, υποβλήθηκε με επιτυχία σήμερα ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά 7-8 μήνες, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Μίλαν

Έτσι ο Σουηδός διεθνής επιθετικός, ο οποίος στις 3 Οκτωβρίου θα συμπληρώσει 41 χρόνια ζωής, θα μείνει μακριά από τα γήπεδα για το όλο το 2022.

«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι σήμερα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χειρουργήθηκε στο αριστερό του γόνατο από τον Δρ. Μπέρτραντ Σονερί-Κοτέτ, στο Νοσοκομείο Jean Mermoz στη Λιόν. Η αρθροσκόπηση είχε προγραμματιστεί από καιρό για την οριστική επίλυση της αστάθειας της άρθρωσης μέσω της ανακατασκευής του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, με πλάγια ενίσχυση και επιδιόρθωση μηνίσκου.

Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχής και το διάστημα αποθεραπείας υπολογίζεται σε 7-8 μήνες», ανέφερε η ανακοίνωση της Μίλαν.

Δείτε την ανάρτηση της Μίλαν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ