«Μπούγκα Μπούγκα» στο Καμπιονάτο – Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επέστρεψε και θέλει τη Μόντσα… Μίλαν! (pics, vids)

«Μπούγκα Μπούγκα» στο Καμπιονάτο – Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επέστρεψε και θέλει τη Μόντσα… Μίλαν! (pics, vids)

Έτοιμος για όλα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι που κάνει όνειρα αλά... Μίλαν με τη Μόντσα!

Η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατάφερε να γράψει ιστορία το βράδυ της Τετάρτης. Τι και αν βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ απέναντι στην Πίζα. Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή (4-3 στην παράταση) και να εξασφαλίσει την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μία επιτυχία η οποία έφερε και τη… λιγούρα στον «Μπότζο», όπως είναι ένα από τα πάρα πολλά παρατσούκλια που έχει. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ακόμα και τώρα ένας απόλυτος σταρ ο οποίος συνεχίζει να πρωταγωνιστεί.

Και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας αποθεώθηκε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, την ώρα που η Μόντσα έδινε το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας της, ο ιδιοκτήτης της είχε πάρει έναν… υπνάκο στις κερκίδες! 

Ο «Καβαλιέρε» ωστόσο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και της ιστορικής ανόδου της Μόντσα, αποκαλύπτοντας τα μεγάλα όνειρα και σχέδια που έχει με τον ιταλικό σύλλογο. Ο Μπερλουσκόνι όχι μόνο έθεσε ψηλά τον πήχη αλλά έβαλε στόχους τους οποίους είχε εκπληρώσει με τη Μίλαν! Δηλαδή… Να κατακτήσει το ιταλικό πρωτάθλημα, να φτάσει στους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια μάλιστα να το σηκώσει!

«Υπέροχη βραδιά, παλέψαμε για όλη τη χρονιά και επιτέλους φτάσαμε σε μία ιστορική μέρα, ορόσημο για τον σύλλογο. Στα 110 χρόνια από από την ίδρυσή της η Μόντσα δεν είχε πάει ποτέ στη Serie A, και φτάσαμε εκεί.

Είναι υπέροχο πράγμα για εμάς, για την ομάδα και για όλους τους πολίτες της πόλης. Εχω συνηθίσει να κερδίζω, τώρα πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, να φτάσουμε στο Champions League και να κερδίσουμε και το Champions League», δήλωσε σχετικά στο Sky Sports.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ