Μαρότα: «Ελπίζουμε να επιλέξει την Ίντερ ο Ντιμπάλα»

Μαρότα: «Ελπίζουμε να επιλέξει την Ίντερ ο Ντιμπάλα»

Ο Μπέπε Μαρότα δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει τον Πάολο Ντιμπάλα να φοράει τη φανέλα της Ίντερ μετά το φετινό καλοκαίρι.

Ο CEO της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα μίλησε δημόσια για την επιθυμία της νερατζούρι να συνεργαστούν με τον Πάουλο Ντιμπάλα και εξέφρασε την ελπίδα του να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Αργεντινό, ενώ αποκάλυψε πως ο Πέρισιτς επέλεξε την Τότεναμ λόγω του Κόντε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξέρω που θα παίζει ο Ντιμπάλα τη νέα σεζόν. Η ελπίδα είναι να παίζει για εμάς. Από την πλευρά μας, δεν ανησυχούμε ούτε χρειάζεται να κάνουμε κάτι βιαστικά.

Έχουμε ήδη κάνει κάτι και χρειάζεται σίγουρα δημιουργικότητα και θάρρος για να κάνεις ορισμένα πράγματα. Είναι ξεκάθαρο πως ο πυρήνας της ομάδας θα παραμείνει.

Είμαστε Ίντερ και πάντα θέλουμε να διεκδικούμε μεγάλους στόχους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος παράγοντας, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην επικείμενη συμφωνία του Ιβάν Πέρισιτς με την Τότεναμ, λέγοντας:

«Είναι κρίμα που φεύγει αλλά ήθελε να δοκιμάσει στην Premier League και δεν μπορούσαμε να του κάνουμε καλύτερη προσφορά.

Η επιλογή του βασίστηκε ουσιαστικά στο διαφορετικό μέλλον του σε σχέση με αυτό που έχει εδώ. Έχουμε τον απόλυτο σεβασμό για αυτό και του οφείλουμε ευγνωμοσύνη.

Θα βρούμε τον σωστό αντικαταστάτη και σε κάθε περίπτωση, έχουμε ήδη τον Γκόζενς τον οποίο εμπιστευόμαστε και θαυμάζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ