O Tότι πήρε θέση για τη συνέχεια της καριέρας του Ιμπραΐμοβιτς

O Tότι πήρε θέση για τη συνέχεια της καριέρας του Ιμπραΐμοβιτς

Ο Φραντσέσκο Τότι μίλησε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αναφέροντας πως ο Σουηδός θα πρέπει να σκεφτεί πολύ και να πάρει τη σωστή απόφαση για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήρε την απόφαση να μπει στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε την περασμένη αγωνιστικό περίοδο και έτσι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Σουηδός σέντερ φορ δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή αν τελικά θα κρεμάσει τα παπούτσια του, με τον Φραντσέσκο Τότι να παίρνει θέση για το δίλημμα του Ζλάταν.

Συγκεκριμένα, ο θρύλος της Ρόμα τόνισε πως ο 40χρονος επιθετικός θα πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση και ότι αν είναι να αγωνίζεται κάθε τέσσερα ματς θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φραντσέσκο Τότι:

«Θα πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή, επειδή άκουσα ότι έκανε ξανά εγχείρηση. Δεν είναι πλέον 20 ετών, είναι στο χέρι του να επιλέξει αν θα συνεχίσει ή όχι. Αν πρέπει να παίζει μία φορά ανά τέσσερα παιχνίδια, εγώ στη θέση του θα το σκεφτόμουν πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ