Πουλάει τον Κάστανο η Γιουβέντους

Πουλάει τον Κάστανο η Γιουβέντους

Ο Γρήγορης Κάστανος θα επιστρέψει στη Γιουβέντους από τον δανεισμό του στη Σαλερνιτάνα, όμως δεν θα μείνει στο Τορίνο και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Γρήγορης Κάστανος φεύγει από τη Σαλερνιτάνα, μολονότι είχε μια καλή παρουσία στην Serie Α και βοήθησε στην παραμονή της στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο Κύπριος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο Σαλέρνο και τη νέα σεζόν. Ο δανεισμός του από τη Γιουβέντους ολοκληρώθηκε και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Θα επιστρέψει στη Γιουβέντους, αλλά δεν θα μείνει και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Κύπριος μέσος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2023 και φαίνεται πως η «Μεγάλη Κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «salernitananews.it» η Γιουβέντους απαίτησε από την Σαλερνιτάνα ενός εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Κύπριου διεθνούς άσου.

Η ομάδα του Σαλέρνο έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία του Κάστανου στη λήξασα σεζόν (29 συμμετοχές / 1 γκολ) και είναι θετική στην αγορά των δικαιωμάτων του, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της «Γιούβε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ