Σέζνι: «Θα παραμείνω στην Γιουβέντους μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο μου»

Σέζνι: «Θα παραμείνω στην Γιουβέντους μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο μου»

Ο Βόιτσεχ Σέζνι ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Γιουβέντους, πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Κάτοικος Τορίνου θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, ο Βόιτσεχ Σέζνι. Ο Πολωνός κίπερ της Γιουβέντους με δηλώσεις του στην πολωνική ιστοσελίδα « Przegld Sportowy», τόνισε πως θα συνεχίσει με την φανέλα της Γιούβε μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του (εκπνέει το 2025).

Επίσης τόνισε πως δεν θέλει να γίνει σαν τον Τζανλουίτζι Μπουφόν και να παίξει όσα χρόνια αγωνίστηκε εκείνος στον σύλλογο.

«Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και αν θέλουν να με κρατήσουν θα ήθελα να το ολοκληρώσω. Κάθε χρόνο κυκλοφορούν φήμες στην αγορά, όταν δεν ακούγονται ονόματα ανησυχώ».

Μετά από 9 χρόνια έγινε μια αλλαγή παικτών. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Πίρλο και ο Αλέγκρι έκαναν σπουδαία δουλειά που έφτασε στην πρόκριση για το Champions League», δήλωσε και εν συνεχεία στάθηκε στον Ρονάλντο:

«Ο Ρονάλντο είναι ένας λαμπρός παίκτης που κάνει τη διαφορά όχι μόνο στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος στον κόσμο στο επίπεδό του. Όταν έφτασε όμως, δεν τον είδαμε ως CR7, αλλά ως συμπαίκτη. Μαζί του δοκίμασα πράγματα που δεν τα έχω ξανακούσει με άλλους παίκτες.

Μπαίνοντας μαζί του στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη και πριν ο διαιτητής σφυρίξει, ήταν σαν να προηγείσαι 1-0. Ήταν εντυπωσιακό.

Δεν θα παίξω όσο ο μπουφόν. Θέλω να μείνω στη Γιουβέντους μέχρι το 2025, μετά ίσως πάω στην Ισπανία όπου έχω σπίτι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ