Έτοιμος για τη μεγάλη μεταγραφή ο Μπακασέτας: «Κατ’ αρχήν συμφωνία Τράμπζονσπορ με Φιορεντίνα!»

Έτοιμος για τη μεγάλη μεταγραφή ο Μπακασέτας: «Κατ’ αρχήν συμφωνία Τράμπζονσπορ με Φιορεντίνα!»

Τη φανέλα της Φιορεντίνα φαίνεται πως προβάρει ο Τάσος Μπακασέτας καθώς σύμφωνα με ιστοσελίδα της Τραπεζούντας, υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία των δύο ομάδων και ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στη Φλωρεντία για να υπογράψει.

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή φαίνεται πως είναι ο Τάσος Μπακασέτας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «61trabzonhaber.com», ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας αναμένεται να γίνει παίκτης της Φιορεντίνα μέσα στην εβδομάδα.

Το δημοσίευμα από την Τραπεζούντα αναφέρει πως η Τράμπζονσπορ έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους «βιόλα» και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει οριστικό deal. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο πρώην άσος της ΑΕΚ θα κοστίσει 9-10 εκατ. ευρώ στη Φιορεντίνα ενώ χρήματα θα πάρει και η Αλάνιασπορ που διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%.

O Μπακασέτας είχε πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2021 στην Τράμπζον με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024 και φέτος πανηγύρισε μαζί της το πρωτάθλημα. Ο 28χρονος άσος αγωνίστηκε σε 43 ματς σε όλες τις διοργανώσεις την περσινή σεζόν με τους πρωταθλητές Τουρκίας και είχε 9 γκολ και 8 ασίστ.

Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Τούρκων, ο Μπακασέτας θα γίνει σύντομα κάτοικος Φλωρεντίας, αφού η μεταγραφή φαίνεται πως είναι σε προχωρημένο στάδιο και θα κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ