«Τσεκάρει» Νικολάου η Τορίνο

«Τσεκάρει» Νικολάου η Τορίνο

Στα «ραντάρ» της Τορίνο βρίσκεται ο Δημήτρης Νικολάου.

Ο τεχνικός της Ιντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, σχεδιάζει τις κινήσεις του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Γκλέισον Μπρέμερ. Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να έχει περισσότερες λύσεις και στο χώρο της άμυνας και κατέθεσε πρόταση 35 εκατ. ευρώ στην Τορίνο για την απόκτηση του. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος σέντερ μπακ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Serie A και ήταν στα πλάνα της Ιντερ και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά τότε η Τορίνο απάντησε αρνητικά.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ θα πάρει τη θέση του Μίλαν Σκρίνιαρ στο κέντρο της άμυνας. Ο 27χρονος Σλοβάκος διεθνής αμυντικός πρόκειται να παραχωρηθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και η Τορίνο ψάχνει για αμυντικό για να καλύψει τη θέση του Μπρέμερ. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα του Τορίνο «Tuttosport», η «γκρανάτα» τσεκάρει την περίπτωση του Δημήτρη Νικολάου.

Η καριέρα του 23χρονου στόπερ στην Seria A με Εμπολι και Σπέτσια, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή χρονιά του στην Σπέτσια με 37 συμμετοχές κι ένα γκολ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Τορίνο. Ο Νικολάου ξεκίνησε την καριέρα του στην Serie A ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Έμπολι τον Ιανουάριο του 2019, όπου τελικά τον απέκτησε το καλοκαίρι με το ποσό των τεσσάρων εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι του 2021 μετακινήθηκε στη Σπέτσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ