Οριγκί: «Αισθάνθηκα αμέσως σαν στο σπίτι μου στην Μίλαν»

Οριγκί: «Αισθάνθηκα αμέσως σαν στο σπίτι μου στην Μίλαν»

Ευτυχισμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν στα επόμενα τέσσερα χρόνια εμφανίστηκε, ο Ντιβόκ Οριγκί.

Ο Ντιβόκ Οριγκί ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την φανέλα της Μίλαν. Ο Βέλγος φορ έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας στην Λίβερπουλ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Το «Σαν Σίρο» θα είναι το ποδοσφαιρικό σπίτι του Βέλγου διεθνούς φορ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον ίδιο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του στους ροσονέρι.

Διαβάστε επίσης: Τελεσίγραφο σε Ντόρσεϊ από Ολυμπιακό – Πιέζει και ο… Καλάθης που «βλέπει» και ο Παναθηναϊκός!

«Φτάνοντας εδώ ένιωσα αμέσως ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου. Είμαι σε έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και τώρα θέλω να αρχίσω να γνωρίζω την κουλτούρα του, θέλω να καταλάβω τα άτομα και το πώς κυλούν τα πράγματα εδώ.

Μέχρι στιγμής τα πάντα είναι φανταστικά. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και σε αυτή την πόλη είδα τον ενθουσιασμό που υπάρχει για το άθλημα όταν ήρθα για να παίξω κόντρα στην Μίλαν την περασμένη σεζόν.

Ένιωθες την αδρεναλίνη εκείνης της κούρσας για τον τίτλο που κράτησε μέχρι την τελευταία ημέρα και μπορούσες να νιώσεις όλη την ενέργεια που απελευθερώθηκε μετά από τόσα χρόνια αναμονής.

Έχουμε δει το πάθος της πόλης και την ποιότητα της ομάδας. Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω πολλά: πάθος, ευτυχία, εμπειρία και ελπίζουμε αρκετά γκολ και ασίστ.

Θέλω να δουλέψω με τους συμπαίκτες μου, να δημιουργήσω μια καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και μετά να πάω στο γήπεδο για να κερδίσω, γιατί ομάδες όπως η Μίλαν θέλουν πάντα να παραμείνουν στην κορυφή. Και μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις: είμαι γεμάτος κίνητρα», τόνισε στις δηλώσεις του ο Βέλγος φορ για να συμπληρώσει με νόημα:

«Η Serie A είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Πέρυσι έγινε μία μεγάλη μάχη για τον τίτλο. Όλοι γνωρίζουν την ιστορία της Μίλαν, με 19 πρωταθλήματα και 7 Champions League.

Έχει μία εκπληκτική και τεράστια ιστορία. Και αν γυρίσουμε πίσω στο χρόνο υπάρχουν πολλοί παίκτες πρωταθλητές που θα μπορούσα να αναφέρω, οπότε το να είμαι εδώ και να αποτελώ μέρος αυτής της ιστορίας με κάνει υπερήφανο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ