Πάει για το «μπαμ» με Σουάρες η Μόντσα

Πάει για το «μπαμ» με Σουάρες η Μόντσα

Η Μόντσα θέλει να κάνει ηχηρές μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι και ένας από τους μεγάλους της στόχους είναι και ο Λουίς Σουάρες.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Μόντσα θα λάβει μέρος στη φετινή Serie A. Το ιταλικό κλαμπ θα κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια και για αυτό ψάχνει έναν παίκτη πρώτης γραμμής για την επιθετική της κρούση.

Ο Μάουρο Ικάρντι, ο Πάουλο Ντιμπάλα που απασχολεί την ιταλική ομάδα αλλά και τη μισή Ευρώπη και ο Έντινσον Καβάνι είναι τα ονόματα που ακούστηκαν στην αρχή. Τις τελευταίες ώρες όμως ένα ακόμα δυνατό όνομα εμφανίστηκε στο προσκήνιο, αυτό του Λουίς Σουάρες.

Φρόντισε μάλιστα να δημιουργήσει σούσουρο γύρω από τον πρώην φορ των Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ Ο Αντριάνο Γκαλιάνι δήλωσε: «Το συμβόλαιο με τον Σουάρες; Έχω κοντή μνήμη, ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω, υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν στην Μόντσα του Μπερλουσκόνι. Θα έρθουν ένας ή δύο επιθετικοί, θέλω να κρατήσω κλειστό το στόμα μου και δεν προσθέτω κάτι άλλο».

Στην ερώτηση για το ποιοι είναι οι στόχοι της Μόντσα στη παρθενική της σεζόν στη πρώτη τη τάξει κατηγορία, ο Γκαλιάνι απάντησε: «Ο Μπερλουσκόνι δεν μου ζήτησε Ευρώπη, πάμε ήρεμα, έχω δώσει έναν στόχο, αυτό της 10ης θέσης που θα είναι σπουδαίο αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ