Νάπολι – Κιέβο 2-1

Νάπολι – Κιέβο 2-1

Η Νάπολι έκανε μια μυθική ανατροπή στις καθυστερήσεις κόντρα στην Κιέβο (2-1) και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου στην Ιταλία! «Φωτιά» στη μάχη της παραμονής μετά τις νίκες των Κροτόνε και Βερόνα.

Υπάρχει ζωή στη Νάπολι! Οι «παρτενοπέι» αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 89′, κατάφεραν να κάνουν μια τρομερή ανατροπή κόντρα στην Κιέβο (2-1), χάρη σε γκολ του Ντιαβαρά στο 93′ και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πίεσε από το ξεκίνημα και έχασε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με κυριότερη αυτή του 34ου λεπτού, όταν το σουτ του Χάμσικ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν τη σημαντικότερη στιγμή τους για γκολ. Στο 51′ ο Μέρτενς κέρδισε αυστηρό πέναλτι από τράβηγμα του Ντεπάολι, αλλά ο Στέφανο Σορεντίνο απέκρουσε την εκτέλεση του!

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τη Νάπολι, στο 73′ η Κιέβο πήρε προβάδισμα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μια υπέροχη αντεπίθεση και ο Στεπίνσκι «εκτέλεσε» τον Ρέινα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα, ωστόσο βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πετύχουν μια επική ανατροπή.

Αρχικά, ισοφάρισαν στο 89΄με το πρώτο γκολ του Αρκάντιους Μίλικ τη φετινή σεζόν, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντιαβαρά με κεφαλιά «έγραψε» το 2-1 και έδωσε το «φιλί της ζωής» στη Νάπολι, η οποία έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, την οποία αντιμετωπίσει στις 22/4.

Νίκες σωτηρίας για Κροτόνε, Βερόνα

Πολύ σημαντικές εντός έδρας νίκες στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία πέτυχαν η Κροτόνε (1-0 την Μπολόνια) και η Βερόνα (1-0 την Μπολόνια).

Οι νίκες αυτές έβαλαν «φωτιά» στη μάχη της παραμονής, με την Κροτόνε να φτάνει τους 27 βαθμούς και την Βερόνα τους 25, ενώ ακριβώς μπροστά τους στη βαθμολογία βρίσκονται οι Σπαλ (27 β.), Κάλιαρι (29 β.), Κιέβο (29 β.), Σασουόλο (29 β.).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ