Επίσημο: Στη Μόντσα ο Μοντέστο (pic)

Επίσημο: Στη Μόντσα ο Μοντέστο (pic)

Ο Φρανσουά Μοντεστό είναι και επίσημα ο νέος αθλητικός διευθυντής της Μόντσα, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Κορσικανό.

Ο Φρανσουά Μοντέστο ανέλαβε και επίσημα από σήμερα στη Μόντσα ως αθλητικός διευθυντής, με τον ιταλικό σύλλογο να επισημοποιεί τη συμφωνία.

Ο Κορσικανός παράγοντας τα είχε βρει εδώ και καιρό με τη νεοφώτιστη ομάδα της Serie A, όμως από σήμερα έπιασε και τυπικά δουλειά.

Ο Μοντεστό ήταν εδώ και αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό αθλητικός διευθυντής και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, όμως το φετινό καλοκαίρι αποχώρησε για να συνεχίσει στη Serie A και στη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μόντσα: 

«Η Μόντσα ανακοινώνει επίσημα την είσοδο του Φρανσουά Μοντέστο στο τεχνικό τιμ του συλλόγου.

Γεννημένος στη Μπαστιά της Κορσικής, στις 19 Αυγούστου 1978, ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τις φανέλες των Μπαστιά, Κάλιαρι, Μονακό και Ολυμπιακού.

Το 2016 έκλεισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής για να ξεκινήσει την καριέρα του ως τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό.

Ως αθλητικός διευθυντής και επικεφαλής του χώρου του σκάουτινγκ έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας.

Από το 2019 άρχισε να έχει τον ίδιο ρόλο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 23 χρόνια τον περασμένο Μάιο.

Καλώς ήρθες Φρανσουά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ