Λέτσε – Ίντερ 1-2: Ο Ντάμφρις έδωσε το φιλί της ζωής στους «νερατζούρι»

Λέτσε – Ίντερ 1-2: Ο Ντάμφρις έδωσε το φιλί της ζωής στους «νερατζούρι»

Αν και τα χρειάστηκε η Ίντερ χάρη στο τέρμα του Ντάμφρις στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να αποδράσει με την νίκη με 2-1 από την έδρα της Λέτσε στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Νίκη δια πυρός και σιδήρου για την Ίντερ με 2-1 στην έδρα της Λέτσε στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι «νερατζούροι» τα χρειάστηκαν απέναντι στους νεοφώτισους, ωστόσο το τέρμα του Ντάμφρις στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων γλίτωσε την Ίντερ από την γκέλα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2′ με τον Λουκάκου να σκοράρει στο ντεμπούτο στην δεύτερη θητεία με την φανέλα της Ίντερ, όμως οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι βρίσκοντας την ισοφάριση με τον Σισάι στην αρχή της επανάληψης 48′.

Διαβάστε επίσης: Μίλαν – Ουντινέζε 4-2: Πρώτο τρίποντο στη σεζόν με ανατροπή για τους ροσονέρι

Έτσι οι «νερατζούρι» έπρεπε να περιμένουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς για να πανηγυρίσουν τη νίκη με 2-1, χάρη στο νικητήριο γκολ του Ντάμφρις!

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκέντρεϊ, Τσετίν (21′ Μπλιν), Μπασκιρότο, Γκάλο, Μπίστροβιτς (74′ Λιστκόβσκι), Χιούλμαντ, Γκονσάλες (74′ Χέλγκασον), Στρεφέτσα, Σισάι (63′ Κολόμπο), Ντι Φραντσέσκο (74′ Μπάντα)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο, Νταρμιάν (68′ Ντάμφρις), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (57′ Μικίταριαν), Τσαλχάνογλου (68 Τζέκο), Γκόζενς (57′ Μπαστόνι), Μαρτίνες, Λουκάκου

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς το Τορίνο κατάφερε να φύγει με την νίκη (2-1) από την έδρα της Μόντσας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και άρχισε με τρίποντο την πορεία του στη φετινή Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Μιραντσούκ 43′ και Σανάμπρια 66′, με την Μόντσα το μόνο που κατάφερε να πετύχει ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Μότα στο 94′.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ