Γιουβέντους – Σασουόλο 3-0: Ιδανικό ξεκίνημα με σόου Βλάχοβιτς (vids)

Γιουβέντους – Σασουόλο 3-0: Ιδανικό ξεκίνημα με σόου Βλάχοβιτς (vids)

Η Γιουβέντους επικράτησε άνετα με 3-0 της Σασουόλο στο Τορίνο και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή της πορεία στη Serie A. Δύο γκολ ο Βλάχοβιτς, άνοιξε λογαριασμό ο Ντι Μαρία με τους «μπιανκονέρι».

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Γιουβέντους στη φετινή Serie A, καθώς δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία απέναντι στη Σασουόλο, επικρατώντας άνετα με 3-0 στο Τορίνο.

Οι «μπιανκονέρι» πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα χάρη σε 2 γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς και στο πρώτο γκολ του Άνχελ ντι Μαρία με τη νέα του ομάδα.

Ο Αργεντινός εξτρέμ έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Γιουβέντους, αφού το δικό του φοβερό γκολ «ξεκλείδωσε» στο 26′ την άμυνα της Σασουόλο, που μέχρι τότε είχε βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Μπήκαν οι Καμαρά και Ανδρούτσος

Ο Βλάχοβιτς από την πλευρά του, φρόντισε να… καθαρίσει το ματς στη συνέχεια, αφού με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή -από ασίστ του Ντι Μαρία, πέτυχε άλλα δύο γκολ για την ομάδα του και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Βασικός ήταν για τη Σασουόλο ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 59΄ από τον Πιναμόντι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Μπονούτσι, Ντανίλο, Σάντρο (61’ Κόστιτς), Μπρέμερ, Κουαδράδο (61’ Ντε Σίλιο), Ζακάρια, Λοκατέλι (76’ Ροβέλα), Ντι Μαρία (66’ Μιρέτι), ΜακΚένι (76’ Σουλέ), Βλαχοβιτς

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Κυριακόπουλος (61’ Πιναμόντι), Αϊχάν, Φεράρι, Μίλντιρ (7’ Τόλιαν), Ματέους Ενρίκε, Φρατέζι (81’ Κόνραντσεν), Θόρστβεντ (81’ Αραουί), Ντεφρέλ (46’ Ραζπαντόρι), Μπεράρντι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ