Γιουβέντους : Θέλει Ίσκο

Γιουβέντους : Θέλει Ίσκο

Μετά τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους δείχνει «ζεστή» για να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Ίσκο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού φαίνεται πως βρίσκεται ο Ίσκο.

Ο Ισπανός χαφ πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας, αλλά, δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν στο 100%, με αποτέλεσμα ο χρόνος συμμετοχής του (και) φέτος στη Βασίλισσα να μην είναι όσο αυτός θα ήθελε.

Γι’ αυτό το λόγο και η Μεγάλη Κυρία επιθυμεί την απόκτησή του, χωρίς να την νοιάζει το κόστος, αφού για χάρη του είναι ικανή να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη. Ωστόσο, οι Μπιανκονέρι δεν παίζουν μόνοι τους, αφού την περίπτωση του Ίσκο καλοβλέπουν επίσης οι Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το προσεχές χρονικό διάστημα θα γίνει γνωστό αν οι προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία των Μερένχες αξίζουν τον κόπο ή όχι και αν ο 26χρονος χαφ θα βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ