Μίλαν – Μπολόνια 2-0: Ανετη νίκη για τους Ροσονέρι

Μίλαν – Μπολόνια 2-0: Ανετη νίκη για τους Ροσονέρι

Οι Ροσονέρι επικράτησαν με 2-0 της Μπολόνια και επέστρεψαν στις νίκες – Λεάο και Ζιρού τα γκολ.

Εύκολο βράδυ είχε η Μίλαν απέναντι στην Μπολόνια. Οι Ροσονέρι έπαιξαν όσο χρειαζόταν και πέτυχαν μια επαγγελματική νίκη, επικρατώντας με 2-0 για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 21’ ο Λεάο, με τον Ζιρού στο 58’ να σφραγίζει το τρίποντο για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, που επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Αταλάντα (1-1) και με 7 βαθμούς έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τις Ρόμα, Τορίνο και Λάτσιο.

Διαβάστε επίσης: Τσιάρτας μέρος 2 στους BETARADES: «Αν πετύχω τον Ντέμη… όσες φάω κι όσες φάει» (vid)

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και απείλησαν στο 9’ με τον Μπάροου, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Στο 17’ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μεσία, με τον Σκορούπσκι, όμως, να του λέει «όχι». Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μίλαν άνοιξε το σκορ πλασέ του Λεάο, μετά την πάσα του Ντε Κετελάρ. Στο 26’ οι Ροσονέρι έφτασα κοντά στο 2-0, αλλά ο Σκορούπσκι απέκρουσε την κεφαλιά του Καλουλού, όπως και ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Μεσίας. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου το σουτ του Ζιρού έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Σκορούπσκι, ο οποίος δευτερόλεπτα αργότερα νίκησε τον Λεάο σε τετ α τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός, με την Μπολόνια να εκμεταλλεύεται τη χαλαρότητα των γηπεδούχων και να απειλεί στο 47’ με τον Ντομίνγκες και στο 55’ με τον Αρναούτοβιτς. Αμφότεροι όμως στόχησαν, με τον Ζιρού στο 58’ να κάνει το 2-0 και να σφραγίζει το τρίποντο της νίκης για τη Μίλαν.  Στο 68’ η Μπολόνια είχε δοκάρι με τον Σανσόνε και στο 70’ ο Σκορούπσκι απέκρουσε το σουτ του Σαλεμάκερς, όπως και στο 85’ την κεφαλιά του Αντλί.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Ερναντές (75’ Μπαλό Τουρέ), Τομόρι (83’ Γκάμπια), Καλουλού, Καλάμπρια, Τονάλι, Μπενασέρ (61’ Αντλί), Λεάο, Μεσίας (62’ Σαλεμάκερς), Ντε Κετελάρ (61’ Πόμπεγκα), Ζιρού

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Σουμαορό, Κάσιους, Καμπιάσο, Λουκουμί, Μεδέλ (75’ Μπονιφάτσι), Σκούτεν (84’ Φέργκιουσον), Ντομίνγκες (62’ Αεμπίσερ), Βινιάτο (62’ Σοριάνο), Μπάροου (62’ Σανσόνε), Αρναούτοβιτς

Την ίδια ώρα η Σπέτσια και η Σασουόλο έμειναν στο ισόπαλο 2-2 στο «Stadio Alberto Picco». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27′ με τον Φρατέζι έπειτα από ασίστ του Γιώργου Κυριακόπουλου (ξεκίνησε ως αριστερός εξτρέμ κι αντικαταστάθηκε στο 77′ από τον Ομπιάνγκ), όμως η Σπέτσια ανέτρεψε το σκορ πριν βγει το ημίχρονο με τα γκολ των Μπαστόνι και Ενζολά (πέναλτι).

Ο Πιναμόντι στο 50′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας το βαθμό στη Σασουόλο. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 81′ μετά την αποβολή του Έκνταλ με δεύτερη κίτρινη στο 81′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ