Ο Πογκμπά κατήγγειλε τον αδερφό του πως τον απείλησε με όπλο για 13 εκατ. ευρώ

Ο Πογκμπά κατήγγειλε τον αδερφό του πως τον απείλησε με όπλο για 13 εκατ. ευρώ

Μια σοκαριστική καταγγελία για τον αδερφό του έκανε ο Πολ Πογκμπά.

Μια φοβερή ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, με τον Πολ Πογκμπά να καταγγέλλει τόσο τον αδερφό του, όσο και παιδικούς του φίλους με την κατηγορία του εκβιασμού.

Συγκεκριμένα, ο μέσος της Γιουβέντους πήγε στις γαλλικές Αρχές και κατέθεσε πως μια συμμορία, στην οποία είναι μέλος και ο αδερφός του Ματίας, έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει με όπλα, ώστε να μην διαρρεύσουν ψευδείς πληροφορίες, με σκοπό να του αποσπάσουν το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προσπάθησαν να τον εκφοβίσουν, καθώς στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι ανάλογο όταν είχε επισκεφθεί την οικογένειά του στο Παρίσι. Παιδικοί του φίλοι τον οδήγησαν σε ένα διαμέρισμα και τον κατηγόρησαν πως δεν τους βοηθά οικονομικά από τότε που έγινε διάσημος.

Ανάμεσά τους ήταν και δύο ένοπλοι που ζήτησαν 13 εκατ. ευρώ για «προστασία», υποστηρίζοντας πως τον προσέχουν διακριτικά από όταν έγινε διάσημος. Άλλη μία φορά που τον είχαν πλησιάσει ήταν στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, όπου ο Πογκμπά αναγνώρισε τον αδερφό του.

Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκεται έμμεσα και ο Κιλιάν Εμπαμπέ καθώς η συμμορία απείλησε τον Γάλλο μέσο πως θα διαρρεύσει έχει επισκεφθεί μάγο για να κάνει… μάγια στον 23χρονο σταρ της Παρί!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ